|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Do kdaj čakati na G?
14.11.2005 12:33:16   
Teja K.
Pozdravljeni vsi tukajuser posted image user posted image user posted image
Sem dokaj nova na tem forumu, pa bi rada kak nasvet o problemu,ki me muči in para živce.
Julija sem nehala jemati KT, septembra sem dobila prvo user posted image . Od takrat pa nič več, test sem naredila dober mesec nazaj, pa je bil negativen.Žal!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Torej mineva že 67 dan brez user posted image . Bi mi lahko prosim kdo povedal, kaj bi storil na mojem mestu? Odločila sva se, da bi imela user posted image , pa naju ta M mal heca. Kdaj naj grem h G?
Lepa hvala za odgovore...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Do kdaj čakati na G?
14.11.2005 12:44:22   
ANA_P
Moja kolegica je imela M (ko je nehala s KT) na 70 dni. Bila je pri G. in ji je rekel, da bo mogla na razpihovanje jajčnikov (ti jih spet ''zbudijo''), ko bo želela otroka, ker drugače ne bo mogla zanositi. Veš kaj pa potem, vsi testi pokažejo negativno, ko pa je šla še enkrat na pregled, ji j povedal, da je v drugem mesecu nosečnosti; no, ona tekrat ni bila prijetno presenečena, kar pa bi ti verjetno bila.
Ti svetujem, da greš k G., baej po razpihovanjeu jajčnikov zanosi ogromno žensk, že v naslednjem mesecu.

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.11.2005 13:01:53   
April
Ne vem zakaj bi sploh čakala. Lahko dobiš danes menstruacijo ali pa čez en teden, vse je normalno. Po prenehanju hormonske kontracepcije se pri nekaterih pač dlje časa vzpostavlja normalen mesečni cikel. Ginekologu greš pa predvsem po odgovore na vprašanja, na pregled rodil pred zanositvijo pa zato, da ti da recept za folno kislino. Lahko pa tudi tifol v lekarni kupiš.
Jaz sem zanosila šest mesecev po tabletkah, brez redne m.
Srečno!

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.11.2005 15:24:52   
A_A
Do 3 mesece izostanka je še OK, kar je dlje, terja obravnavo pri G, ki da tablete za sprožitev M, kar lahko traja še dodatnih 10 dni.

Jaz bi na tvojem mestu še počakala. Tudi jaz sem imela (oziroma še imam) po prenehanju jemanja KT različno dolge cikluse, eden je bil tudi 77 dni dolg. Lahko traja tudi do enega leta, da se ciklus uredi.

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.11.2005 15:35:37   
Teja K.
Hvala za odgovore.
Res ne vem, kaj narediti. Je pa res, da ti ginekolog poda odgovore na dana vprašanja. Nasploh pa se mi zdi, da se G ne sekira, če mu rečeš, da le nekaj mesecev psokušaš in da še ni nič. Baje je potrebno leto, da te sploh pogleda.
Me je pa krepko strah, da bo kaj narobe. Paničarim, kajne?
če ima še kdo kako idejo oziroma nasvet..se priporočam.
Te G takoj pošlje na razpihovanje jajčnikov?

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.11.2005 22:56:48   
urška03
Naj ti še jaz povem nekaj: sep. sem dobila m na 59 dan (o.k.), ta mesec pa sedaj mineva 72 dan kar je ni na spregled. Klicala sem G, sestra je rekla da do 3 mesecev je še normalno, da je ni, nato pa moraš h G. Naročena sem 2.12.2005, ZM je bila 4.9.2005
Naj omenim še to, da z dragim načrtujeva user posted image od junija in tbl ne jem že več kot eno leto in me prev zanima, kaj mi bo G povedal.

Lep pozdrav!!!

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.11.2005 17:28:37   
Teja K.
Midve imava pa isti dan ZMuser posted image . Jaz sem klicala G, pa je rekla, naj se ne sekiram preveč in nja še enkrat naredim test. Da pa 3 mesece ni user posted image , ni baje nič hudega, ker ti jih KT zmedejo in zato je ciklus neurejen. KT ne jme od julija letos,ti si bolj pridna. Tudi jaz se bom okrog Miklavža javila in se naročila, pa četudi mi G zateži...
Hvala za odgovor.

(odgovor članu urška03)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?