|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ojla
13.11.2005 18:17:16   
srček klavdy
oj!!!!!!!!
nekje sm brala pa me zanima a je to res da je odvisno kdaj zanosiš?????
se ne da bi delala razlike med user posted image aliuser posted image  sam zanima me a je to pol res da je odvisno kdaj zanosiš???ko je polna luna kao bol kaže na punčko!!!!
pa bi prosila če mi kera pove kaj so občutile ko so zanosile?
najlebša hvala za vse odgovore

papa!!!!!
lp Klavdy
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ojla
13.11.2005 18:24:27   
baguSka
Je res in ni res. Nobena metoda ni sto posto zanesljiva, tko da je o tem težko govort. O občutkih ob zanositvi, ti pa ne morem  še govorit. ;)

(odgovor članu srček klavdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.11.2005 18:30:31   
srček klavdy
hvala za odgovor
user posted image

papa!!!!!
lp Klavdy

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.11.2005 18:34:14   
baguSka
Jah prou preveč ti res nisem pomagala, ampak tko pač je. Lahko poskušaš vse metode, ki ti jih folk predlaga, pa nikjer ne piše, da boš mela sto posto tisto kar pričakuješ. Važno je zanosit - ene poskušamo že kr precej časa in se sploh ne oziramo kje, kdaj in kako, pa nam še vedno ne rata. Ti pa lahko probaš - nikoli ne veš, mogoče ti pa rata. Vso srečo ti želim. ;)

Glede občutkov mam pa eno vprašanje. Si mislila kakšne znake imajo punce al kake občutke? Ker to sta dve povsem različne stvari.

Neposredna povezava do sporočila: 4
13.11.2005 18:44:50   
srček klavdy
ma to sm lih zadnič ,ko sm neki pospravljala pa sm našla moj malček pa je not pisal 10 znakov za punčko!!!!!!!!
pol je pisal de:-prva zna bit punčka
                   -odvisno od maminih in očetovih bratovih sesrt in bratov

pa ne vem kva je še pisal!!!!!

papa!!!!!
lp Klavdy

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.11.2005 18:46:55   
srček klavdy
joj,kok si me uprašala občutki al bolečina in to...
ja ne vem pomojm kr obedvoje!!!
hvala za odgovor

papa!!!!!
lp Klavdy

Neposredna povezava do sporočila: 6
13.11.2005 18:51:02   
Sisy
Jst sem pa slišala tole verzijo ampak ne vem če res drži:

... Da so spermiji z ženskim kromosomom bolj vzdržljivi in počasnejši, z moškim pa hitrejši...Torej če imaš spolne odnose na dan ovulacije in pride do oploditve takrat, je več možnosti da bo fantek,če pa pride do oploditve z spermiji od kakšnega dneva preje (punce smo vzdžljive ne...  he he user posted image ) potem je pa večja verjetnost da bo punčka...

To sem seveda napisala mal po svojih besedah in koliko je resnice v tem ne morem trditi...

lep pozdrav in čimprej user posted image  ali user posted image ...meni je vseeno...sam da bo!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
13.11.2005 19:18:25   
naja78
se pridružujem sisy in baguski.imam isto mišlenje.mislim pa da je bolj pomembno,da rodimo zdravega user posted image ,naj bo user posted image aliuser posted image .pa da hitro rata.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.11.2005 7:46:08   
A_A
O tem smo punce na tem forumu že govorile.

Tisto kar je povedala Sisy menda drži in je potrdil tudi dr.Pušenjak.

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.11.2005 12:41:24   
srček klavdy
hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

papa!!!!!
lp Klavdy

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?