Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj jesti pri slabokrvnosti 12.11.2005 19:53:00
|
|
|
|
sand
|
Hojla, kolikšna je vrednost hemoglobina? Tudi mi imamo malo znižanega (105),v pon. imava posvet z zdravnico,mislim pa da to še ni posebne panike.Midva ful pridno jeva vse od 5m dalje, meso in vse ostalo, res je jedec, kilaža za to starost normalna(športnik ).Tudi polno dojen, zdej samo še 2krat,tko, da ne vem od česa je to čist odvisno.Jest mu v kašice dajem malo plučne,rozbif,itd. ma sam ta dobr mesek pa domač brokuli, špinačo itd.Vse vrste sadja, tko da po tej logiki bi mogu imet 100%hmg. Lp Sand
|
|
|
|
RE: kaj jesti pri slabokrvnosti 12.11.2005 19:56:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem, od kdaj naprej lahko damo otročku sirup rdeče pese za otroke od Endovitala. vprašaj v lekarni.
|
|
|
|
RE: kaj jesti pri slabokrvnosti 12.11.2005 20:32:37
|
|
|
|
lijalija
|
Moja mama (med. sestra) pravi , da so za oz. proti slabokrvnosti jetrca. Mogoče poješ ti. Sej vem okrog jetrc je svašta govora. Dajem samo mnenje. Drugače pa je menda bogata z železm tudi zelenjava cikorija.
|
|
RE: kaj jesti pri slabokrvnosti 12.11.2005 21:08:08
|
|
|
|
mala maja
|
uff meso je zanju čista španska vas vse ven leti še predno dobi v usta. Je tak nejedec da je kar malo kriza ratala. No sej sva bla tud zadnjič mal kregana zaradi kilaže(spet ne pri njegiovem pediatru ampak na nadomestem) smo veliki 77 cm pa mamo 9050g(baje mal malo za tako velikost) drugače pa kar se tiče vrednosti ne vem na žalost mi je sam rekla zdravnica da je hemoglobin precej nizek in da bi se ona odločila za sirup samo da naj se s tem posvetujem z njegovim pediatrom, Ma sej bova šla v pon nazaj (pa bova vprašala)ker smo že zmerej bolni. Sicer je vsaj vročina padla in smo že 4 dni brez sam kašlamo pa še zmerej pa skoz joka ampak res skoz. drugače pa hvala za nasvete. Ma bom pa probala z jetrcami sej men so pa dobre-mislim da sem ena redkih ljudi ki marajo jetrca(njam jih kera kuha pridem na kosilo jih nisem jedla že celo večnost ker jih doma noben ne mara )
|
|
|
|
RE: kaj jesti pri slabokrvnosti 12.11.2005 22:02:53
|
|
|
|
sand
|
Hojla, glede kilaže, naš športnik je star 9m, velik 72 cm in ima 8850g in ga najina pediatrinja vsakokrat lepo pohvali, ker zgleda lep dečko.Sploh pa kakšna teža pa je tista prava, saj smo tudi ljudje različno težki pri enaki višini.Meni se zdi,da narava poskrbi za pravilno razporeditev pri otroku, pa če mu še ne vem kaj daješ za jest.Naš mali poje trikrat več kot sosedov, pa je lažji. Ma super so tile dečkoti, lp Sand
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?