|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NUJNO - rjav izcedek kljub nosečnosti!!!
12.11.2005 18:56:42   
Anonimen
Punce zlate, naj mi katera odgovori: moja prijateljica je noseča slabih 6 tednov in je morala nujno v bolnico, ker se ji je pojavil rjav izcedek. Sedaj pa jih tudi jaz ne znam odgovoriti. Ali je imela katera podoben primer. Nosečnost - rjav izcedek??? Ker zdravniki še niso dali dokončnega odgovora, se pa sprašujejo oz. sumijo na:
1. ali izvenmaternično nosečnostjo
2. možen spontan splav
3. še ugibajo, odgovor pa ji bodo dali potem, ko jim bo pokazala vložek, kjer se nabira ta izcedek.

Po 4 neuspelih inseminacijah, je spontano zanosila, zdaj pa se ji to dogaja, pa še v bolnici je ostala čez noč in je vsa nesrečna, jaz pa ji s pomočjo vas poiskušam pomagati.
Punce, če je katera imela podoben problemček, naj mi hitro javi, se najlepše zahvaljujem za odgovore.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NUJNO - rjav izcedek kljub nosečnosti!!!
12.11.2005 22:40:27   
zaliga
Pozdravljena!
Ja tud jaz imam rjav izcedek in to že cel mesec, noseča komaj 10tednov. bila sem tudi v bolnici, to pa zato, ker sem imela mooččaan temnorjavi izcedek in sem se prestrašila! Našli so hematom, kateri bi naj sam "izginil"! Za ta izcedek ki se mi vleče že cel mesec, pa sem dobila tabletke Dabroston in seveda strogo mirovanje!!!!!!!!!!!! To je lahko znak grozečega splava ali pa pač izcedek, ki ni nevaren. Bolje da ostane v bolnišnici, tam bodo vedli najbolje!!!!!!!!!!!!!!
Pa veliko sreče in naj počiva!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: NUJNO - rjav izcedek kljub nosečnosti!!!
13.11.2005 13:02:10   
Kalina
Meni se je tudi pojavil rjav izcedek v 4t in trajal do 6t, ampak tko, en dan je drugi ni itd, pa sm bla pri zdravniku pa je reku da to ni nic takega, da zelo veliko nosecnic ima v prvem trimesecju izcedke. Priporocljivo je pa mirovanjeuser posted image

Veliko srece

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu zaliga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......