Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
NUJNO - rjav izcedek kljub nosečnosti!!! 12.11.2005 18:56:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce zlate, naj mi katera odgovori: moja prijateljica je noseča slabih 6 tednov in je morala nujno v bolnico, ker se ji je pojavil rjav izcedek. Sedaj pa jih tudi jaz ne znam odgovoriti. Ali je imela katera podoben primer. Nosečnost - rjav izcedek??? Ker zdravniki še niso dali dokončnega odgovora, se pa sprašujejo oz. sumijo na: 1. ali izvenmaternično nosečnostjo 2. možen spontan splav 3. še ugibajo, odgovor pa ji bodo dali potem, ko jim bo pokazala vložek, kjer se nabira ta izcedek. Po 4 neuspelih inseminacijah, je spontano zanosila, zdaj pa se ji to dogaja, pa še v bolnici je ostala čez noč in je vsa nesrečna, jaz pa ji s pomočjo vas poiskušam pomagati. Punce, če je katera imela podoben problemček, naj mi hitro javi, se najlepše zahvaljujem za odgovore.
|
|
|
|
RE: NUJNO - rjav izcedek kljub nosečnosti!!! 12.11.2005 22:40:27
|
|
|
|
zaliga
|
Pozdravljena! Ja tud jaz imam rjav izcedek in to že cel mesec, noseča komaj 10tednov. bila sem tudi v bolnici, to pa zato, ker sem imela mooččaan temnorjavi izcedek in sem se prestrašila! Našli so hematom, kateri bi naj sam "izginil"! Za ta izcedek ki se mi vleče že cel mesec, pa sem dobila tabletke Dabroston in seveda strogo mirovanje!!!!!!!!!!!! To je lahko znak grozečega splava ali pa pač izcedek, ki ni nevaren. Bolje da ostane v bolnišnici, tam bodo vedli najbolje!!!!!!!!!!!!!! Pa veliko sreče in naj počiva!!!!!!!!!!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......