Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Rjav izcedek, razlog za preplah? 11.11.2005 10:03:43
|
|
|
|
aisha_
|
Pozdravljene! Noseca sem prvic in sem v petem tednu. Vceraj in danes opazam rahli rjavkast izcedek, ne bi rada panicarla, ampak ima katera od vas kaksne izkusnje s tem, naj poklicem G, bolecin nimam, tudi kaksnih drugih tezav ne opazam, mogoce sem paranoicna, ampak raje sem prej kot pa da je prepozno, je to morda zaradi tega, ker je vse skupaj sedaj bolj prekrvavljeno, ali zaradi hormonov? Hvala vsem za odgovore! LP
|
|
|
|
RE: Rjav izcedek, razlog za preplah? 11.11.2005 10:18:35
|
|
|
|
petka
|
Jaz bi na tvojem mestu čimprej poklicala ginekologa, že zato, da boš mirno spala. Morda gre le za vnetje ali kaj podobnega. Želim ti lepo in mirno in zdravega lep vikend!
|
RE: Rjav izcedek, razlog za preplah? 11.11.2005 10:28:48
|
|
|
|
Peli
|
Nič ne čakaj, takoj h ginekologu!!! Najbrž boš dobla ene tablete, ki preprečujejo nastanek krvavitve, tako je bilo pri mani in se je k sreči vse uredilo.
|
|
|
|
RE: Rjav izcedek, razlog za preplah? 11.11.2005 11:03:18
|
|
|
|
Špacka
|
Da boš bolj mirna pokliči ali pa kar pojdi do G. Meni se je to ponavljalo do 16 tedna, nisem dobila nobenih tablet, ampak nasvet oz. na koncu celo ukaz, da naj začnem le malo počivat. Pri meni je bilo to povezano s preveliko obremenitvijo pač imam tako delo. Lepo nosečnost ti želim...
|
|
|
|
RE: Rjav izcedek, razlog za preplah? 11.11.2005 11:04:25
|
|
|
|
majamo
|
Zdravo Meni se je v 6 t tudi to pojavilo in je trajalo do 10 t. Pa ne vedno. Včasih je bil izcedek malo močnejši, pol je izginil za kake 2,3 dni pol se pa je spet pojavil in tako je trajalo do 10t. G je rekla, da to ni nič nenavadnega prve 3 mesece. Huje je če se pojavi krvavitev in krči. Pol je pa naenkrat izginil, zdaj sem že pa v 15t in se več enkrat ni pojavil. Je pa res da sem paniko vzganjala in s strahom šla na WC, veliko sem počivala, nič kaj telovadla in se napenjala po nepotrebnem, ampak sem si rekla, da se nima smisla sekirat, ker si samo škodiš. Je pa mi tudi Pušenjak rekel, da sicer noben izcedek (razen prozorna sluz) ni v nosečnosti normalen in zaželjen, je pa včasih obarvan zaradi hormonskih sprememb in ni potrebe paničariti. Upam da sem ti kaj pomagala. majamo
|
|
|
|
RE: Rjav izcedek, razlog za preplah? 11.11.2005 11:34:32
|
|
|
|
kati*
|
Vsekakor pokliči G ... jaz sem pristala na bolniški s strogim počivanjem in Dabrostonom ... zdej imamo pa zdravega fantka
|
|
RE: Rjav izcedek, razlog za preplah? 11.11.2005 15:31:34
|
|
|
|
aisha_
|
Hvala vsem za odgovore! Ni prijetno, ce naenkrat zagledas nekaj na hlackah, takoj pomislis na najhujse. V torek sem bila pri G, takrat mi je tudi naredila UZ skoz noznico, mi je pa takrat rekla da je vse vredu, zdaj pa tole, no bomo vidli, raje panika prej kot pa prepozno. Lepo mi bodite in cimbolj mirno nosecnost! LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?