|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ko ti prijatelji ne morejo pomagati
11.11.2005 9:05:43   
Anonimen
odpiram obratno temo od Špeline. Njej je hudo, ker prijatelja ne moreta do svojega zaželjenega dojenčka, jaz sem na tej strani prijateljev.

verjetno spada tale tema bolj k fosilkam, pa vseeno, naj bo še tule nadaljevanje.

več kot leto je že od tega, ko sva se z mojim odločila, da se ne splača več čakat na boljše čase. otroke sva si želela že prej, ampak lani poleti sva se odločila, da je to to. ok, prvič nič, drugič nič, tretjič nič....mislila sem si, da za pretiravat ravno ni, pač enim traja malo dlje... pa spet nič in nič in nič. okoli naju pa vsi: joj, kdaj bosta pa vidva imela, pa zdaj imata pa že lahko, pa saj denar ni vse, če smo lahko mi, boste še vi.... govorila sva; ja, delava na tem. pa spet nič in nič in nič...potem pa +. jeeee, največja sreča, vesela do neba. ni trajalo dolgo. in potem spet +. skoraj nisem verjela, da je možno. Najraje bi povedala celemu svetu, ja, zdaj bomo pa tudi pri nas imeli dojencka. skoraj sem ze, pa sem si premislila. evo, ta sreča je trajala teden dlje. prvo nama eno leto ni uspelo, potem dva ss, eden za drugim. zadnji šele oktobra, jaz pa čisto na tleh.

včeraj mi dobra prijateljica pove, da bodo dobili drugega dojencka. vesela sem zanjo. ampak.....

Ko sem odhajala od nje me je vse bolelo, doma pa solze kot v potokih. res sem vesela, da bodo dobili dojencka; vendar me je hkrati groza, kakšen človek sem, da ne zmorem iz srca privoščit. njim je uspelo še isti trenutek ko so se odločili. meni pa ni do ploskanja. ob njej sem bila vesela, bravo...a ona se vseeno ni mogla zadžat s vprašanjem: a vidva pa ne delata več, al kaj? nisem odgovorila.

direktno za splave nisva nikomur povedlala. vsi pa vejo, da delava na dojenčku. po eni strani bi rada, da me nehajo gnjavit s tem kdaj in zakaj, da vejo, da nam je težko; po drugi pa ne želim, da bova "ona dva, ki ne mnoreta imeti otrok". saj vem, da eno leto ni še nič (se tolažim), ampak takšne informacije se zelo rade širijo; in s tem, da povem, me lahko kasneje boli še bolj.

Naj razložim celemu svetu, da me bodo pomilovali; ali naj bom tiho in trpim sama? in ali se naj sekiram, da sem slab človek, kor ne vriskam od veselja za druge, ali se naj sprijaznim, da tako pač je?

lp 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ko ti prijatelji ne morejo pomagati
11.11.2005 9:08:51   
karmy
kaj ti zdravniki niso nič povedali kaj je blo narobe? zakaj si splavila in karkoli predlagal? user posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.11.2005 9:26:40   
CatJa
Draga anonimna!

Zelo mi je hudo za vaju. Prijateljica ti res ne more pomagat v smislu, da bosta vidva prej prišla do težko pričakovanega otročička, lahko pa ti pomaga s pogovorom. Saj je vendar prijateljica. Zaupaj ji, mogoče ti bo lažje. Če pa boš dobila občutek, da te nenehno pomiluje zaradi tega in če se boš zato počutila slabo, ji lahko to tudi mirne duše poveš.

Želim vama veliko sreče! user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.11.2005 9:26:42   
Anonimen
Evo draga moja anonimna js se lahk podpišem pod tvoj pošt.

Za razliko od vaju nama je uspelo v momentu, ko sva pomislila na dojenčka. S prijateljico s katero sva že dolgo prijateljice, skupaj hodimo na dopust, počnemo kot pari vse skupaj, sva se celo dogovorile, da bova imele približno hkrati. Pol pa prvi ss, pa drugi kmal za tem. Pa še ločitev takoj za drugim ss. In takoj po drugem ss zvem, da je prijateljica noseča. Otročka bi bila 2 meseca narazen.

Sej sem vesela zanjo, saj se veselim, da je z njo vse v redu, da nimata problemov, hkrati pa me je strah zanjo, da ne bi tudi ona doživela istega.
Najbolj pa boli to, da me dejansko boli, ko jo vidim tako srečno in nosečo. In se zavem, da bi imela tak trebušček, pa bi bilo tudi meni tako slabo...in kaj vse bi lahko skupaj počele. Tako pa...brez otročkov, brez moža...in hodim z njo po nakupih za dojenčka. In boli, da se tega ne veselim, da v srcu jočem, da boli.
Pa je vedela za obe nosečnosti. In ni mi žal, da sem povedala. Tako je vsaj obzirna in ni tistih bebavih vprašanj. PA tudi po prvem ss, ko sva bila še skupi, sva povedala in pol so se končale litanije kdaj pa vidva.....Je bil mir.

BTW: a na preiskave te je g. poslal(a)? Če ne, še dans pejt do nje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.11.2005 10:12:11   
špelin@
Draga anonimna in pikec0, ne morem vama dati drugega kot svoj iskren topel user posted image  Mislim na vaju, držita se!

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.11.2005 11:27:53   
Suzi*
Ljudje ne vedo, kako ti je, če se z njimi o tem ne pogovarjaš. Po moje bi ti bilo lažje, če bi se z dobro prijateljico o tem pogovorila. Bi bilo tudi njej lažje, ker bi vedela, da nekih bedastih vprašanj ne sme postavljat in bi tudi vedela, kako naj se do tebe obnaša.
Imam kolegico, ki se je za prvega otročka trudila dve leti, oba z možem sta šla na vse možne preiskave, pa je z nima vse OK. Ampak zanosit pa ne. No, pa jima je uspelo. Za drugega se pa zdaj trudita še dlje kot za prvega. Spet klomifen, razne preiskave, vse ok. Ampak zakaj ne zanosi? Nihče ne ve. ...  Meni je lažje, če mi ona kaj sama pove kako napreduje, ker je več ne sprašujemo, če je že kaj in podobno. Ker verjamem, da preveč boli. Pa mene tudi, ko jo vidim, da ji je hudo. Ampak pri tem ji pač ne morem pomagat drugače kot da jo poslušam in s pogovorom, če je ona zanj pripravljena.

Drugače pa držim pesti, da bi tebi in njej in vsem ostalim čimprej uspelo zagledat user posted image .

Srečno!

Suzi

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.11.2005 11:43:55   
kepa*
Še moje mnenje glede težav pri zanositvi: si se posvetovala z G, kje je vzrok za ss in težave pri zanositvi? Naj opravijo nekaj presikav ipd. Dandanes medicina ogromno zmore. Midva sva se trudila 2.5 leti in pomagale so hormonske tablete. Glavo pokonci in veliko zaupanja!

Letos pa bo!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.11.2005 12:05:44   
baguSka
kam so pa ostali odgovori zginli user posted image

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.11.2005 12:06:19   
baguSka
aja dve iste teme sta odprte user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.11.2005 13:18:29   
Pajaca
Men je pa ful grdo ko ljudje tako težijo, kdaj boste pa pr vas kaj naročil. In to predvsem, ker imam par prjatlc ki se trudijo že vrsto let, pa so v postopkih pa ni nič. Jaz pač sem tiho in ljudi ki pač so tam okoli 30, oz so že nekaj let skupaj in imajo vse uštimano ne sprašujem kako je pri njih. Pač nikoli ne veš. Nekateri povedo kaj je narobe, dosti pa jih je tiho... So tudi taki, ki pač nočejo imeti otrok. Pa se mi zdi, da je bolje če si tiho, če bo kdo povedal mu bom stala ob strani kot se le da.

Sam pomagat pa žal ne morem nobeni prijateljice. Edino kar lahko je, da držim pesti, da jim čimprej rata...... mi je pa hudo za vsako, ki pač nima te sreče da bi en dva tri ratal.... sam kaj čmo, življenje je tako...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
11.11.2005 13:27:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?