Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Delo preko študentskega servisa - manjši otro... 10.11.2005 23:27:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Torej, situacija je sledeča: ali je res, če recimo gre moja sestra, ki je stara 16, delati nekaj preko študenta, da moja mama dobi zaradi tega naslednje leto manjši otroški dodatek zanjo? Če katera kaj ve o tem, naj mi prosim sporoči, bom zelo hvaležna. Če logično razmišljam, potem noben dijak ne bi delal preko študenta, da starši ne bi dobili manjšega dodatka ali pač? Nisem še namreč nikoli slišala ničesar v zvezi s tem, pa me res zanima. V naprej hvala za informacije. Lep pozdrav, Simona
|
|
|
|
RE: Delo preko študentskega servisa - manjši ... 10.11.2005 23:37:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Iskreno povedano nimam pojma, ampak sklepam pa, da dokler zasluži manj, kot je tista meja, ko je tudi študentsko delo obdavčeno, da potem ne bi smeli dajati manjšega otroškega dodatka. Upam, da ti bo kakšna druga v večjo pomoč.
|
|
|
|
RE: Delo preko študentskega servisa - manjši ... 10.11.2005 23:42:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Tašonka, živijo! A še ne spiš? Ja, saj tudi jaz tako razmišljam kot ti, pa me vseeno zanima, če je kaj drugače. Konec koncev, kako pa oni na CSD vejo, da je nekdo delal preko študenta, če to ni nikjer zavedeno (ker ni bil dovolj visok znesek za obdavčitev)? Me zanima, kaj bodo še druge rekle.
|
|
|
|
RE: Delo preko študentskega servisa - manjši ... 11.11.2005 0:24:02
|
|
|
|
rija
|
Delala na ŠS in sredstev, ki jih tako zaslužiš, ne rabiš vpisati kot lastnih. Če pa mejo presežeš, pa moraš dati itak svojo napoved. Vsaj bilo je tako, res pa, da zdaj nisem spremljala že nekaj časa tovrstne zakonodaje.
|
|
RE: Delo preko študentskega servisa - manjši ... 11.11.2005 0:26:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tia & Lea Tašonka, živijo! A še ne spiš? Ponoči skoraj nikoli. Sem vampirka.
|
|
|
|
RE: Delo preko študentskega servisa - manjši ... 11.11.2005 7:42:00
|
|
|
|
mia-2
|
Hoj jest sem študentka pa mam sedaj svojega otroka in sem morala dat tisti izpisek od prejemkov od ŠS od celega leta ker če bi mela preveč bi mi za malega zmanjšali otr. dodatek.To preverjajo 100%-iz izkušenj.Ko pa še nisem mela malega pa moja mami od mene ni nikol tega dala pa tud preverju ni nobeden.
|
|
|
|
RE: Delo preko študentskega servisa - manjši ... 11.11.2005 9:28:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla Jaz ti lahko iz izkušenj povem, da ko jaz pišem vlogo za otr. dodatek (v imenu mame) moram vpisati koliko sem zaslužila preko študenta prejšnje leto.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?