Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Canesten in roza izcedek 10.11.2005 12:19:19
|
|
|
|
kajča
|
petka jaz sem tudi dobila prejšnji teden Canesten, pa sem imela le enkrat roza izcedek. Ne vem kaj bi to lahko bilo, še nisem vprašala mojega G.
|
|
|
|
RE: Canesten in roza izcedek 10.11.2005 12:20:53
|
|
|
|
petka
|
Ja, zanimivo.... Me zanima, če bo po ta drugi svečki kaj drugače
|
RE: Canesten in roza izcedek 10.11.2005 13:06:06
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Zgleda da smo vse na Canestenu...tud jaz sem mela prejšnji teden probleme. A to se rado v nosečnosti pojavlja? jaz imam že tako ali tako večkrat probleme s tem...pa sem mislila, da bo vsaj zdej mir. Jah, očitno ne Za roza izcedek pa mislim da ni panike...tud men se je že pojavil...ampak že prej, ne zdej med nosečnostjo.
|
|
|
|
RE: Canesten in roza izcedek 10.11.2005 14:30:05
|
|
|
|
petka
|
Ja, očitno smo idealna gojišča gob Jest sem si kupila še Multi Gyn, in bom preventivno nadaljevala še s tem, ko bo konec terapije s Canestenom, ker se mi bodo drugače te glive spet pojavile (že drugič, pa sem komaj 16. tednu!). Kremo dobiš v lekarni brez recepta. Svetovala mi jo je prijateljica, ki je imela v nosečnosti iste težavi in pravi da je pomagalo. Upam, da je res!!
|
RE: Canesten in roza izcedek 10.11.2005 16:20:43
|
|
|
|
nincy
|
se vam še jst pridružujem. Men se ta vnetja vlečejo že več kot en mesec. pa mi G do prejšnega tedna ni nič dala, da bi se kaj izboljšal. ker mam pa v ponedeljek rok mi je prejšni petek dala canesten svečko, ki je vbistvu v obliki tablete in je v škatli samo 1. pa se mi ni nič izboljšalo. pa tud roza izcedka nisem imela. me pa zdej vbistvu daje panika ker mam še vedno vnetja ker je G rekla da ima lahko pikica potem težave z očmi in kožo če se to ne pozdravi. Ampak zakaj je pa potem čakala do zadnjega čeprav sem ji vsakič trobila da imam vnetja in da je izcedek zelen??? Lepo se imejte pa upam da pozdravite te .
|
|
|
|
RE: Canesten in roza izcedek 11.11.2005 14:49:01
|
|
|
|
alijana
|
Pozdravljene. Še ena, ki bi morala vzeti Canesten. Včeraj mi je G predpisala Canesten, ker sem ji povedala, da imam bel izcedek. Ko sem prišla domov, prebrala navodila, pa sem si premislila, nisem vzela (sem namreč 4dni pred PDP) in sem mislila, če moram danes ali jutri it rodit tako ali tako ne bom do konca zjemala teh tabletk in to pomeni prekinitev sredi zdravljenja. Pa še ginekološko me ni pregledala, tako da nisem prepričana, če je res potrebno vzet. SEdaj z veseljem čakamo na in odštevamo dneve, ostalo pa se bo že tudi uredilo predvidevam. Lp, Alijana.
|
|
|
|
RE: Canesten in roza izcedek 13.11.2005 16:08:48
|
|
|
|
KODA
|
V tadrugi nosečnosti se nikakor nisem mogla losat glivic.Uporabljala sem Canesten.Po tem sem v 29 tednu dobila roza izcedek,ki pa ni trajal dolgo.
|
|
RE: Canesten in roza izcedek 14.11.2005 10:33:20
|
|
|
|
bobika
|
Včeraj popoldan sem tudi jaz postala malo panična, saj sem na dnevnem vložku opazila rozast izcedek. Izcedek je nastal po tretji tableti. Ker pa pri brisanju ni bilo nič roza, sem se pomirila, danes pa ni več nič.
|
|
|
|
RE: Canesten in roza izcedek 16.11.2005 11:59:21
|
|
|
|
petka
|
Evo punce, sem govorila z ginekologinjo. Izcedek je normalen, ker je v nosečnosti sluznica bolj občutljiva in hitro zakrvavi. Jaz sem imela tak izcedek (skoraj čisto rdeč), ampak ni panike. To je normalno! pa pa , petra
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?