Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A sam sebe ob živce spravljam? 9.11.2005 16:15:21
|
|
|
|
delfinčica
|
Z mojim lubijem delava na tem, da bi imela dojenčka. Prejšnji mesec ni bilo nič, negativen test in potem par ur kasnej se je ulila M. Ta mesec je sicer M prišla malo prej, ko sem jo pričakovala, a je malo čudna. Precej rahla krvavitev (sicer imam močne M) in brez kakšnih resnih krčev (sicer se začnejo že par dni pred M in trajajo tja do drugega, tretjega dne M). Zdaj pa je krvavitev opazna, ko grem na wc, na vložku je bore malo, tudi čez noč. Tako je že par dni. No, in sem danes naredila test, rohmed kasetni ali nekaj takega. Kontrolna črtica je bila full vidna, druga pa komaj opazna roza. Najprej je niti nisem opazila, ker je bila kontrolna tako močna, ko pa sem pobliže pogledala, pa je le bilo nekaj tam, komaj opazno roza. Ok, povejte mi zdaj - a se samo ob živce spravljam, ker toliko razmišljam o tem, ali obstaja možnost, da sem noseča? Bom probala še z drugim testom, ampak se tako bojim, da gre samo za veliko željo in da bom razočarana.
|
|
|
|
RE: A sam sebe ob živce spravljam? 9.11.2005 16:54:50
|
|
|
|
Marogica
|
Ne vem, kaj ti naj odgovorim. Najbrž se res ob živce spravljaš, pa ti ne bo ni pomagalo. Najbolje bo, da počakaš nekaj dni, kupiš še en test, pa bo zadeva jasna. Ti pa želim, da bi čimprej ratalo.
|
|
RE: A sam sebe ob živce spravljam? 10.11.2005 18:58:55
|
|
|
|
Reja
|
A bi lahko bile tele črtice malo jasnejše, madona, saj povzročajo same dileme! Obnašajo se tako, kot da bi obstajalo stanje "malo noseča". Groza. Vsekakor pa držim pesti.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?