|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Flaška za gosto hrano
9.11.2005 12:57:25   
Barbela
Živjo.

Mene pa zanima, kateri cuclji in flaške so najbolj primerni za rižolino in kaj podobnega. Za mleko ima Jaka Nubyevega, za gosto hrano pa Aventovega - in ga ne mara. Mi lahko prosim iz izkušenj svetujete katerega kupiti, ker gremo danes po njega.

Hvala za odgovore že v naprej.

Barbara
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Flaška za gosto hrano
9.11.2005 12:59:37   
jazz
Mi imamo nukove flaške in posebej se kupi cucelj,kjer piše da je za gosto hrano...mi smo zadovoljni!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.11.2005 18:34:06   
Ines.
Jap, NUK z veliko luknjo (gosta hrana oz. brei po nemško), rižolino naj bo pa bolj redek. Prej stestiraj, kolk teče skozi luknjo. 

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.11.2005 21:08:01   
frutka_
Najboljša flaška za gosto hrano je žlicauser posted image user posted image .

Sicer pa poglej na flaškah običajno piše katere so primerne za mleko, čaj,...

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.