Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KOLIKO OTROK IN VZGOJITELJIC? 9.11.2005 10:39:44
|
|
|
|
viv_
|
1 vzgojiteljica, 1 pomočnica, 14 otrok
|
|
|
|
RE: KOLIKO OTROK IN VZGOJITELJIC? 9.11.2005 10:49:37
|
|
|
|
Carovnica Mica
|
normativ 12(+2),1 vzg. in 1 pom.Glede tega koliko jih ima lahko ena-ce ne drgac semjih mela tud sama 14 cel dan-pa smo bli vsi siti in previti in dobre volje,razen pri hrani je se ena uletela.Se kaj?
|
|
|
|
RE: KOLIKO OTROK IN VZGOJITELJIC? 9.11.2005 10:50:06
|
|
|
|
vesna.com
|
Ja, za dejstvo sem vedela ,sem mislila če se npr. tebi zdi to dovolj.Sprašujem ker pri meni je tako(1+1+14), samo na začetku leta se mi je v mojem primeru zdelo, da bi vsaj nekaj malega časa lahko mele eno pomoč, ker je v naši skupini bilo več kot pol otrok še ne starih eno leto.In je bla res živa groza .Saj drugače vem da se hitro navadijo.Ne mislim to tolk iz psihičnega vidika,bolj iz tega, ker se pač ne morjo na pol pretrgat.
|
|
|
|
RE: KOLIKO OTROK IN VZGOJITELJIC? 9.11.2005 10:56:41
|
|
|
|
Carovnica Mica
|
Otroci prihajajo v skupino preko celega leta.tam nekje feb. ali pa prej oz kasneje.Tako da sep. je se najbolj miren potem pa se stopnjuje,,,
|
|
|
|
RE: KOLIKO OTROK IN VZGOJITELJIC? 9.11.2005 11:08:37
|
|
|
|
vesna.com
|
Carovnica Mica .Očitno je to pol spet tema o tem kolko je katera s srcem pri stvari in angažirana, o tem pa raj nebi.Tebi pa vsekakor čestitke če sama obvladaš 14 enoletnih otrok,čeprav še vedno mislim da to zdaleč ni dovolj za to kar si otroci zaslužijo oz. potrebujejo.
|
|
|
|
RE: KOLIKO OTROK IN VZGOJITELJIC? 9.11.2005 11:10:26
|
|
|
|
vesna.com
|
P.S. Pri nas nas je bilo že septembra 80% otrok ,oktobra pa vsi.
|
|
|
|
RE: KOLIKO OTROK IN VZGOJITELJIC? 9.11.2005 12:52:18
|
|
|
|
lex
|
13 otrok 1 vzgojiteljica, 1 pomočnica, sedaj jih je 11 in januarja prideta zadnja dva (vpis pa itak lahko pri nas izvedeš skozi celo leto, tako da lahko, da še kakšen uleti)
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?