|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako klomifen
8.11.2005 19:35:27   
mozart
No moj čas je napočil. Jutri grem v nove boje s klomifenom. Zanima me, kako ste ga oziroma ga jemljete. Ali je to po hrani zjutraj in zvečer????

hvala in upam na user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako klomifen
8.11.2005 19:44:59   
Massa26
Oj,

jaz sem ga in ga bom zvečer, ne glede na hrano (no zvečer ravno ni na prazen želodec)user posted image .

Ne vem pa, če ima kaj veze, kdaj se ga jemlje, bodo druge povedale.

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.11.2005 19:50:24   
Anonimen
Jaz sem ga po kosilu jemala. sam...ni blo učinka user posted image

(odgovor članu Massa26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.11.2005 21:58:46   
mozart
Kako, ali ste vzeli kar dve tableti na enkratuser posted image ? Meni na škatlici piše 2 x 1 tableta 5 dni.

Hvala vam, kaj bi jaz brez vas.user posted image

Mozart

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.11.2005 22:15:02   
emaa
jaz sem imela napisano 2x1 tablet, kar so mi rekli, eden zjutraj, drugi zvečer, na žalost ni bilo učinka

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.11.2005 9:37:20   
hati
Jaz sem trenutno tudi na Klomifenu. Pijem ga zjutraj in zvečer. Na razmak 12 ur natančno. Sama pazim da preden ga vzamem nekaj pojem, ker mi je bilo prvi mesec ko sem ga pila na prazen želodec in na manjši razmik, zelo slabo in omotično. Pol sem tretji dan pogruntala, da če neki pojem prej da je boljše. No zdej pač pijem po sistemu za katerega sem ugotovila da mi ustreza. Torej po jedi na 12 ur. Aja, ne vem če te je tvoj ginekolog obvestil, da ti bo zamaknilo menstruacijo za par dni. Mene ni in sem po trodnevnem zaostanku že kr upala da bo in delal teste, pa ni blo nič. Torej zdejle čakam če pride rdečka, danes je 32 dan. Bomo videli kaj bo. Sem pa pridna in ta mesec še nisem naredila testa, čeprav bi šla najraje kar sedaj v lekarno. No ja, bom počakala, ker znaki kažejo na to, da rdečka prihaja.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?