|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Barve sten in stropov
8.11.2005 18:30:07   
sašaš
Oj!

Kako imate pobarvano vaše stanovanje - klasično belo, pastelnih barv, močnih barv, zanimivo, živahno, pisano, dolgočasno...? user posted image   Nama zdaj v stanovanju moja soseda končujeta s tem delom - in nič ne veva kakšen bo končen "izdelek". Smo se namreč zmenili, da naredita čisto po svoje (tudi barve izbereta), saj sta taka, ki se rada malo "izživljata" s takimi stvarni - sta restavratorja in večinoma kakšne gostilne, pube in podobno urejata. A sva nora? V + ali - smislu? user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Barve sten in stropov
8.11.2005 18:37:21   
lex
Mi imamo spalnico pastelno modro (spomin na mojo sobo), vso ostalo stanovanje pa v oranžnih tonih (antika), pohištvo v barvi bukve, pod v kuhinji je klasična pluta, ostalo so laminati v svetlejših tonih.

Meni je všeč če je barvasto.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.11.2005 18:40:02   
Anonimen
Pri nama je osnovna barva bela.
Potem pa imava v spalnici eno steno pri glavi pobavano na bež-rjavo s širokimi zelenimi črtami (lahko si pogledaš v mojem albumu pod moje umetniške slike)
V dnevni sobi sta dve steni pobarvani rjavo-rdeče - španski stil barvanja.
Na hodniku je ena stena pobarvana višnjevo-rdeče
Otroška soba - prej pisarna: je cela modra - španski stil barvanja, zdaj smo jo pa še okrasili s slikami junakov
Shramba - ena stena je temno zelena
Kuhinja: bele stene, ker je sama kuhinja rdeče-bela-sveže zelena

(odgovor članu sašaš)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.11.2005 19:55:40   
MIN
ne sploh nista nora,hvala bogu,da sta si tako polepšala stanovanje.moja hči ima v sobi vsako steno drugačne barve,vse naokoli pa narisan bršljin ,da se ne vidi stikov barv.ti moram reč dasoba deluje bolj pozitivna in polna energije.kmalu pa pride še ostalo stanovanje na vrsto.sam je potem pa težje pohištvo konbinirat.še to parket bo pa roza.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.11.2005 20:28:53   
Wahoo RR

pri nas je tudi barvito...spalnica svetlo modra...cela s pohištvom vred....
kopalnica je živo rumena....kuhinja vleče na rdečo...
dnevna soba in hodnih pa sta kombinirana z svetlo in temno marelico...

prav lepo je...ko sva začela rihtat sem rekla, vse sam bele ne...:)

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu MIN)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.11.2005 20:43:31   
rija
Uh, glih danes sem letala okrog z barvnimi kartami...
Tako bo: za celo hišo je osnova mlečna, zelo mlečna, kava, dodatek čokoladne (tu in tam kakšna stena) in oranžna (malce zamolkla) prav tako kakšna stena. Otroška soba bo zamolkla oranžna, zamolklo rumena z borduro v teh dveh barvah.

Sašaš, si pa faca da tole prepustiš drugim.....

...vox populi...

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.11.2005 20:47:27   
snorlax
Meni je krasno, če so stene barvne. Pri drugih se mi zdi super, sama pa nimam dovolj poguma, da bi pobarvala stene s kakšno bolj živo barvo. Se mi zdi, da nimam dovolj idej in okusa in da potem stvari ne bodo pasale skupaj.

Se pa priporočam vsem, ki imate barvaste stene, da objavite svoje albume, mogoče se opogumim tudi jaz. Ker smo v zaključni gradbeni fazi in upam, da bomo kmalu pri pleskarskih delih, sem že razmišljala o tem, da bi najela kakšnega mojstra, da bi mi svetoval.

Edino, kar sem se odločila, je to, da bom tamalemu dala porisat stene, prosila bom kolegico, ki krasno riše oz. slika na platno, če mi bo porisala.

Tako da, go for it!

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.11.2005 21:53:09   
CatJa
Takole je pri nas: http://www.ringaraja.net/albumPodrobno.asp?ID=3873&Uporabnik=CatJa

Sicer imamo pa vse strope bele, razen v kopalnici, kjer je zlat.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.11.2005 23:57:39   
Anonimen
CatJa, sem ti že večkrat hotela povedati, da mi je vaše stanovanje ful všeč, dobro sta izbrala barve. Najbolj me zanima ta rdeča, kakšna barva je to ali to tvoj dragi sam nekaj skupaj zmeša?

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
9.11.2005 7:33:55   
Anonimen
mi imamo pa vse belo. ker mi je všeč da je fulll svetlo skoraj sterilno :) tudi v novi hiši mislm da bo prevladovala bela, edino otroške sobe bodo živahne in poslikane - mož je majstr slikanja. no vrjetno bo tut sem pa ke kaka stena v različnem odtenku, ki bo pasal na pohištvo ampak vseeno pa bo prevladovala belaaaaaaaaa do onemoglosti :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
9.11.2005 8:14:08   
Anonimen
Moje bivšeuser posted image  stanovanje je blo tako:
http://www.ringaraja.net/albumuredi.asp?id=3101 

zdej je pa ena stena v garsonjeri in hodnik v eni odpileno živozeleni barvi (skor flurescentni).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
9.11.2005 8:32:36   
anamia
user posted image user posted image user posted image Za barve...
Pri nas je samo strop v kopalnici bel...drugje pa imamo povsod močne tone...hodnik je oranžen, dnevna rumena, kuhinja bordo rdeča, spalnica pa je pol modra in pol rdeče oranžna...smo pa vse sami naredili...
Barve so zakon!

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.11.2005 9:30:40   
viv_
jaz imam pa vse belo, ker ni ravno izobilja svetlobe v stanovanju... kombinirano imam pa z modro in srebrno.

(odgovor članu anamia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.11.2005 9:37:49   
Anonimen
Kuhinja:nežno rumene barva-deluje toplo
Dnevna:ena stena pastelno-no komaj nadih roza,druga rustika je ostala bela,tretja pa je tako in tako iz istrskega kamna.Strop v dnevni pa so lesene grede.
Hodnik nežno oranžne barve,da izgleda bolj svetel.
Sobe pa so sotale kar v beli barvi za sedaj.

(odgovor članu sašaš)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
9.11.2005 9:43:07   
rainbow
Sašaš, super, da sta dala stanovanje zrihtat strokovnjakoma!

midva sva z barvami malo po svoje, pa je nekak uspelo: otroška soba belo-rumeni zidovi, moder strop, wc in kopalnica kombinacija modro-belo, hodnik oranžen, spalnica lila (malo pretemno je ratalo žal), jedilnica bela z rdečim pohištvom, kuhinja bela z oranžnim pohištvom.

upam, da bo lepo presenečenje!

lp

(odgovor članu anamia)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.11.2005 9:58:49   
Anonimen
Jaz sem pa par sten kar sama poštrihala. Pri prvi, ga je skoraj kap, user posted image user posted image  ker ni vedel, kaj počnem, potem, pa me je še vzpodbujal.

RARVE SO RES ZAKON!!!!!!!

(odgovor članu rainbow)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
9.11.2005 16:45:51   
snorlax
CatJa, tvoje stanovanje je super, sem si že zdavnaj ogledala album in mi je res zelooooooo všeč. user posted image   Tudi tvoje Pikec (bivše, žal) stanovanje je krasno, pa saj si strokovnjak, gotovo bo novo stanovanje še boljše! user posted image

Punce, dajte malo poslikat, prooooosim. user posted image

Aja, pa od Jančike in Joa je tudi super, krasno in oh in sploh! user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
9.11.2005 21:04:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu snorlax)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Celulit
darja72

ne (6%)

malo (29%)

kar nekaj (35%)

veliko (18%)

ogromno (12%)

Število vseh glasov: 217

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!