|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trdi kakec
8.11.2005 15:21:58   
Anonimen
Nik ima že kakšna 2 tedna trdi kakecuser posted image , čeprav vsak dan kaka(včasih tudi 3x na dan)(pač vse skupaj je trdo in aka prave krogliceuser posted image  in nasploh zelo dosti prda in nič ne gre ven)user posted image , nevem kaj mu naj dam, da bi blo pač lažje za akatuser posted image Kaj svetujete?!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Trdi kakec
8.11.2005 15:27:14   
mammy26
moja Tia ima sedaj po uvajanju goste hrane, problem z kakanjem... in sicer jo to zelo boli. Dala sem ji glicerinsko svečko, pazim da ne poje preveč mlečnih izdelkov, razen mojega mleka.... toliko da se ji prebava normalizira.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.11.2005 15:48:33   
Anonimen
Odpirajo na hitro poparjene kamilice, pa zelo sladkane morajo biti.
Pa Nika moti, ko tako trdo kaka? Mislim, a izgleda, da ga boli? Če ne, bi jaz pustila vso stvar pri miru. Bo najbrž samo prešlo.
Razen če niste začeli uvajati kakšno gosto hrano, ki zapira. To pa je možno. Ne vem niti, koliko je star.

(odgovor članu mammy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.11.2005 15:49:33   
Mojca P.
Ce ze uvajata gosto hrano, bo najbrz vzrok, da sta prehitro povecala kolicine (posebaj hruska in jabolko male napenjata). Ker se cel prebavni sistem na novo hrano navaja, naj bi gosta hrana sele scasoma (recimo v enem mesecu)  v celoti nadomestila en celoten obrok, do takrat kolicine povecujes zgolj po zlickah...pa ne bi smel imeti tezav.
Sicer pa poskrbi, da popije dovolj tekocine. Nas pediater je enkrat rekel, da naj bi mali zauzili dcl na kg telesne teze (seveda med tekocino v tem primeru steje tudi mleko, juhica;..).

Priporocam pa domac caj iz kamilic, kumine, lovorja, janeza, majarona. Vsakega po zrno, cvet, list na priblizno 2dcl pa bo poleg boljsega kakaknja tudi vetrov manj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.11.2005 16:43:56   
Anonimen
Hvala za info, Nik je pa drugače star dobrih 5 mescov in imava že 1 samostojni obrokuser posted image Žal pa res dosti manj pijemauser posted image Tak, da vsak ml je dobrodošeluser posted image

(odgovor članu Mojca P.)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.11.2005 7:23:29   
afrika
kakšna kašica iz polnozrnatih žitaric, ki vsebujejo balastne snovi bo pripomogla, da bo blato mehkejše in da bo lažje kakal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.11.2005 8:40:34   
POCA
Ja tudi midva sva imela nekaj problemov z odvajanjem in sva jih brez vecjih tezav resila tako, da sem user posted image  skuhala kompotek (majhna kolicina) iz suhih sliv, sive sem nato olupila in mu jih pretlacila ter naredila kasico in mu jih dala za popapcat, kompotek pa za popit in glej ze po 1/2 h je bil odresenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.11.2005 12:52:06   
Skaana
V času uvajanja sva imeli enak problemuser posted image . In sem ji v tistem času namesto navadnega adaptiranega mleka pri enem obroku - kašica, začela dajati Novalac IT proti zaprtju. Že zjutraj je imela mehak kakecuser posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu POCA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?