Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 9.11.2005 13:24:35
|
|
|
|
buškica
|
nO, dons me je začelo pa še zvijati po trebuhu, kar pa pri meni vedno napoveduje prihod . ampak je še ni, čeprav čekiram na Wc vsakih par minut. Upanje ostaja. Včeraj se je na testu ena črtica pokazala bledo drugi del pa je bil samo zamazan z zelo bledo roza barvo. ali pa sem jaz videla da je bilo roza. lahko da sem se samo tako želelea druge črtice da sem videla roza obarvanje. bom poskusila če je ne bo se enkrat v petek ali soboto. še nekaj je možno. ker sem prvič delala z mini baby check sem mogoče kaj narobe naredila. a je prav da sem folijo na testerju tam kjer je rdece obavano potegnila stran. vem da sprašujem neumno ampak res nisem še nikoli uporabljala tega testa. zanima me da nebi drugič ponovila napake. hvala lep dan
|
|
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 9.11.2005 13:36:55
|
|
|
|
biba77
|
katero folijo si pogenila vstran? Jaz sem pri BC mini samo odstranila zascitno folijo (v kateri je test zapakiran) in test uporabila. Nic nisem s testa odstranjevala... Upam, da si nasa nova !
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 9.11.2005 13:45:51
|
|
|
|
buškica
|
opu pol moram pa ponovit test.
|
|
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 10.11.2005 7:18:41
|
|
|
|
biba77
|
No, kako kaze, Buskica???
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 10.11.2005 8:43:51
|
|
|
|
Sisy
|
Buškica čakamo novice!!!!!
|
|
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 10.11.2005 13:17:27
|
|
|
|
TANTRA
|
No, buškica?????????? Oj, tudi moj trebuh je tako napihnjen od ovulacije dalje, pa bradavičke so mi ful občutljive. Temp.je nad 37 st. tako da upanje ostaja da smo ob Klomifenu in zelo veliko kaj naštimali.... Toda čakanje bo še dolgo... Do 20.10.05 in niti slučajno ne mislim delati prej testa glede na to, da mi je narobe kazal preden bi jo morala dobiti....
|
|
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 10.11.2005 14:40:10
|
|
|
|
čveka
|
Jst sem pa pošteno jezna... Včeraj, 6 dni pred pričakovano seje pojavil rjav izcedek, kar pomeni, da bo gospa rdečka kmal tle . Itak, da sva upala na kej več, ker sva ta mesec res malce bolj lovila tiste dneve. SprvA sem mislila, da bi to loh bla vgnezditev, k je glih en teden po ovulaciji..kao...vendar najbrž ni..k je mal preveč rjavo vse skupi.... Pa še glih skorda 14 dni bom mela zdej nosila plenico . Tako...malce sem spravila jeze s sebe ven.... . lpč PS....Vsem ostalim pa srčno želim, da bi bile vaše slabosti, napetosti, otekline... res znak za .
|
|
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 10.11.2005 14:50:37
|
|
|
|
buškica
|
Punce, vceraj se je pojavil rjav izcedek ampak dons že cel dan ni nič, tud kapljice ne. Počakam še dan ali dva in grem še en test uničit. Držte pesti.
|
|
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 11.11.2005 6:52:13
|
|
|
|
biba77
|
Upam, da nam sporocis dobro novicko!!!
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 11.11.2005 8:48:23
|
|
|
|
buškica
|
No da vam sporočim. Mene je pa franca obiskala včeraj zvečer Tako da je zamuda le odražala mojo psiho(premočno zeljo po otročku). Včeraj je bilo grozno, zvijalo me je ful trebuh bolel za znoret tko da sem mislila da bom morala na urgenco. Zdej se je vse skupaj umirilo , seveda po dveh ketonal svečkah sem čist zafiksana. ampak mi se ne damo. še vedno imam upanje in grozno željo po otočku, tako da samo počakamo konec menstre pa v nove boje. Vem da nekje čaka name angelček ki mi bo podaril najlepši nasmeh na ustih, toplino v srcu in veselje v očeh. Punce zlate ste ker ste držale pesti. Hvala za vašo moralno podporo. Veliko mi pomeni da se lahko na vas obrnem z vprašanji ki mi rojijo po glavi. Se mi zdi da smo kot veika družina. Vsem želim veliko sreče v življenju.In vsaki en
|
|
|
|
RE: slabosti pred menstruacijo 11.11.2005 13:54:55
|
|
|
|
Ženkica
|
No punce, mene je pa pred 5-imi minutami skoraj kap. M naj (ne)bi dobila v ponedeljek. Moji ciklusi so redni na 28 dni. Že danes zjutraj, se mi je zdelo, da mi je rahlo slabo, pa sem si rekla, ah nič, najbrž si spet domišljam. Slabost je bila rahlo prisotna ves dan, prej nekaj minutami mogoče malo bolj intenzivno. In se spomnim na tole temo "slabost pred menstruacijio" in si rečem, grem malo pogledat, mogoče je pa le kaj upanja tudi zate. No, še prej pa skočim na WC, ker me že zelo tišči lulat. No, ko pridem na wc, opravim , si nato močno oddahem , nato pa me skoraj kap. KO sem se obrisala se je kar vlilo na papir - prišla je. in to kar v kosih. Brez kakšnega opozorila, špikanj ali česa drugega. Še vedno pa mi je rahlo slabo. Ampak kaj pomeni krvavitev, ki izgleda tako, kot da bi imela vmes tudi nekakšne krvne strdke??? Torej, moje upanje je padlo v vodo. Več sreče prihodnjič.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?