|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj počnete
7.11.2005 15:59:28   
aljaž-blaž
lp. kaj počnete z vašimi malčki ob takšnem trobnem vremenuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

maja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj počnete
7.11.2005 16:21:40   
Jančika_
Dopoldan sva bila zunaj, potem je pred kosilom z balkona kričal na okoliške pse, zdaj spi že skoraj tri ure (enkrat za spremembo). Ko se zbudi, bova malo kolovratila po stanovanju (malica itak traja vsaj pol ure, pa s kakimi kockami se bova igrala) in če pride ati pravočasno iz službe, bomo skočili malo k dediju.

(odgovor članu aljaž-blaž)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.11.2005 16:22:58   
LONA13
afne guncava, sva na računalniku, spiva, jeva, pospravljava pa je dan hitro naokrog.

Lp

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

Neposredna povezava do sporočila: 3
7.11.2005 16:32:29   
KODA
Danes smo bili pri zobarju in v trgovini.Nato sem skuhala,nato sta šla malo spat pa veliko crkljanaj in igranja.Pospravljali pa bomo jutri.Pa premišljujem,če bi jih jutri peljala v City park,tja v igralnico.(če bo še tako grdo vreme).

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.11.2005 17:12:29   
Primoza
Nakupujemo, jemo in čakamo, da pride ankaa, da bomo imeli kostanjev večer.

Neposredna povezava do sporočila: 5
7.11.2005 17:49:39   
Marogica
Ta večji je bil do ca 15 ure v vrtcu, nato pa ga je povabil fantek iz sosednje hiše, da se pride k njemu igrat ("mama, sva se midva vse dogovorila" mi je rekel). Ga še vedno čakamo. Torej enkrat za spremembo brez večjega v popoldasnkih urah. Drugače pa ga še vedno "nateramo" ven (igrata košarko z atijem gremo na sprehod....) Če smo pa noter, pa se igramo vsi 4-je, pa ta večji mi kaj "pomaga" v kuhinji, rišemo, beremo, obvezno kakšna risanka....
S ta manjšim pa sva v večini noter (kakšno 1-2 je zunaj, ko gremo na sprehod), drugače še dopoldan/popoldan spi, se učimo hodit, se cartamo......
V glavnem-odvisno od razpoloženja vse štirih

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.11.2005 23:33:16   
Margareta

Midva sva bila zunaj kljub dežju

popoldan sva pa preplesala - gor sem vrgla Spandau Ballet - če katera pozna (80 leta)

Ampak takega plesalca pa še ne - poleg tega, da sem morala ves čas jaz vodit, me je še pobruhaluser posted image (aja star je 5.5 mesecev)

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?