Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali je moja čišča še normalna? 6.11.2005 18:05:48
|
|
|
|
Dejča
|
Je čisto normalno, če se ne izloča v prevelikih količinah. V kolikor nisi prepričana, da je vse OK, raje povprašaj zdravnico, G ali sestro, ki prihaja na preglede.
|
|
|
|
RE: Ali je moja čišča še normalna? 6.11.2005 18:49:39
|
|
|
|
ZARA
|
ojla, cmokec Ja men se je tud to dogajal po CR...pomoje je kr normalno... lpk
|
|
RE: Ali je moja čišča še normalna? 6.11.2005 21:50:48
|
|
|
|
soncek&luna
|
oj cmokec... no jaz sicer nisem imela CR-ja, vendar pri meni krvavitev se vedno traja, ne vec toliko mocna kot prej, pa vendar.. tudi pri meni se skoz nekaj lusci... verjetno se ze mora.... pri enih bolj pri drugih manj... ce te prevec skrbi poklici G in povprasaj p.s. a, pa cestitke za malcico... bosta z mojim aljazem skupaj zurala in praznovala rojstne dneve
|
|
RE: Ali je moja čišča še normalna? 7.11.2005 10:21:56
|
|
|
|
cmokec
|
Punce, hvala za odgovore.
|
|
RE: Ali je moja čišča še normalna? 7.11.2005 13:26:44
|
|
|
|
kati*
|
meni se je to zgodilo kak teden dni po porodu ... vendar ni blo fuul velik in minilo je po parih dneh ... če ne bo minilo v parih dneh povprašaj svojo G
|
|
RE: Ali je moja čišča še normalna? 26.11.2005 17:05:38
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem pa čišča prebrala tašča potem pa mi ni bilo nič jasno
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?