|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet krvomočnica
6.11.2005 12:18:30   
Anonimen
Kaj točno povzroča ta čaj, če ga piješ oz. na kaj pitje tega čaja vplivauser posted image

Vsak mi sam reče, da pomaga pri zanositvi. Kako, na kakšen način?user posted image

Ga pijem zdaj že 3 tedne in je ful zaničuser posted image , pa pravzaprav ne vem, na kakšen način vpliva na zanositev.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spet krvomočnica
6.11.2005 13:37:44   
lana38
Jaz sem ga pila 2 cilklusa, pa ni bilo nobenega učinka. Tudi meni je bil boljuser posted image . Ne vem, če res kaj pomaga. Nekatere pravijo, da jim je pomagal, ali pa so slučajno zanosile ravno, ko so ga pile.user posted image

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2005 13:59:34   
Napolitanka
Jaz ga pijem ta ciklus, user posted image  ne pričakujem 8.11...tako,da  o učinkih sicer še ne morem govoriti..je pa po moje učinek tega čaja relativen in večinoma v glavi.. naj bi pa uravnaval menstr.ciklus,stimuliral jajčnike in bolj prekrvavil maternico, kar pa naj bi posledično vplivalo na večjo možnost zanositve..seveda pa to NI čaj za zanositev, ker potem bi bile že vse, ki se že kar nekaj časa trudimo zauser posted image  že zdavnaj user posted image .

Tako,da lahko poskusiš, mogoče bo ratalo, ampak , meni osebno se bolj dozdeva,da s pitjem tega čaja ravno ne bom postala noseča.

lp.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.11.2005 14:09:08   
baguSka
Kot je napisala napolitanka. Ureja ciklus in cirkulacijo prekrvavitve v maternici. To še ne pomen, da boš zdej zanosila, je pa vsekakor gud, če maš probleme z M in O in ni nč narobe, če ga piješ, sevede v normalnih količinah in pravilno. Pit ga moraš ohlajenega in po požirkih, nikakor ga ne smeš pit na ex, pripraviš pa ga tako, da cca dva dcl vroče vode preliješ dve čajnime žlički čaja ali pa ga namičiš za cca tri min. Ena skodelca na dan nej bi zadostovala, pravjo da najboljš zvečer pred spanjem.

(odgovor članu Napolitanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.11.2005 17:46:36   
Biba1
Jaz sem ga pila, pa ga spet nisem, pa ga zdaj spet mal pijem.... Zanosila nisem mi pa zlo pomaga, ker moje M niso tako zeeelooo boleče, kot če ga ne pijem.

Drugač pa mi je že kar dober za pitjeuser posted image !

Lp

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.11.2005 20:04:52   
Sisy
Jst sem imela pa po krvomočnici še bolj boleče menstruacije! user posted image  No ja,pomagal mi pr zanositvi ni,je pa res da se uredi ciklus,pride do boljše prekrvavitve maternice itd....škodi pa ne.....

lpuser posted image

(odgovor članu Biba1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.11.2005 13:26:12   
Anonimen
Hm, midva pa pijeva toplega user posted image

Ma saj ne pričakujem, da bom pa sedaj kar čudežno zanosila ob pitju, samo zanimalo me je, na kaj deluje. No, M imam že tko al tko točno, bomo videli, če bo kaj manj boleča user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.11.2005 13:35:59   
baguSka
Ja sej je lahko topel, baje ne sme bit vroč. Pač ohlajen - jaz to smatram pod toplo in ne mrzlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.11.2005 8:38:34   
corfu
Kako se imenuje ta čaj? Krvomočnica? da ne bom čist čudna ispala v lekarni.

Hvala, upam, da mi bo pomagal!!!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.11.2005 8:47:51   
Sisy
Kolikor jaz vem tega čaja v lekarni nimajo...user posted image  No vsaj v večini ljubljanskih lekarn ne.....

Jaz sem ga kupila v zeliščni lekarni v Cityparku.....

Imenuje se pa čaj SMRDLJIČKE oz.KRVOMOČNICA.....

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.11.2005 9:02:47   
Anonimen
Kot je rekla Sisy-v lekarni je ne boš dobila. Sem jaz tam spraševala.
Jaz sem jo naročila pri eni zeliščarki. Jo imajo pa tudi na tržnici.

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
10.11.2005 9:41:04   
enaena
imajo ga tudi v večini Sanolabor-jev.

enaena

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.11.2005 9:53:21   
A_A
Jaz sem krvomočnico kupila v trgovini Sanolabor, nasproti blagajn Interspara v City Parku.

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu enaena)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.11.2005 9:56:51   
A_A
Aja, še to:
baje da moraš čaj piti v zmernih količinah, ker baje vsebuje radioaktiven radon (ali nekaj takega)

jaz ga spijem tu pa tam malo, pa še takrat imam malo slabo vest, da mi bolj škoduje kot pomaga

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.11.2005 10:44:39   
corfu
Punce, hvala! Vam sporočim, če bo delovaluser posted image

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?