|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KURJE OKO
6.11.2005 9:12:09   
tanaja*
Men se že počas meša!!! Letos januarja je kozmetičarka, ko sem bila na pedikuri, ugotovila, da imam kurje oko in mi ga odstranila. Jaz prej sploh nisem vedla, da ga imam, ker me ni nič bolelo. Po odstranitvi pa me je začel boleti kot user posted image  user posted image user posted image user posted image . In mi ga je še ene parkrat odstranila, ker se mi je vztrajno delal nazaj. Kupila sem tut tiste obliže, pa nič ne pomaga. zdaj si ga kar vsak teden sama dam ven, gre čist na easy. Ampak me stalno boli ko user posted image  user posted image user posted image user posted image . Pomislila sem že na kirurško odstranitev, pa mi je kozmetičarka odsvetovala češ, da vsaj 14 dni ne bom mogla stopit na nogo. Imam ga pa na podplatu ene 3 cm pod palcem. Zamenjala sem vse čevlje, ker pravi, da je to od čevljev. Pa nič user posted image . Ne nosim več visokih pet, ker je prevelik pritisk tam. Prosim, če katera ve za kakšno učinkovito metodo, ker tole je pa že groza!!!

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KURJE OKO
6.11.2005 10:05:23   
PBJ
Jaz sem jih pred leti imela na rokah in so se po vsaki odstranitvi znova pojavile. Potem pa mi je teta prinesla neko tekočino proti kurjim očesom (bila je roza barve in je ful smrdela). Ko sem si dala kapljico na kurje oko se je tekočina takoj strdila in nato sem pustila dva dni to gori in si nato strgala. Postopek sem še enkrat ponovila.Potem se nikoli več niso pojavile Bila pa je tista tekočina iz Avstrije. Vem, da imajo tudi pri nas v lekarnah takšno podobno tekočino, ki se ji reče KOKO in tudi tako podobno  "smrdi", ampak ni roza barve. Imajo tašča in pravi, da ji je pomagala pri odstranitvi k. očesa.

Malo povprašaj v lekarni.

lp

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2005 10:10:18   
mia14
V Avstriji se dobi tudi tekočina WARZIN - preverjeno pomaga dosti bolj kot KOKO
LP

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.11.2005 10:11:53   
brina*
Meni ni tekočina nič pomagala. Sem šla zdravniku in mi ga je izrezal. 14 dni ne moreš na nogo stopit, če si ti slučajno zagnoji. Drugače je pa lahko dobro že po treh, štirih dneh. To je edina trajna rešitev. Ker če ne odstraniš korenin, ki pa so lahko globoko, se ponovi. Meni je pa korenine še požgal. Pa ni nič bolelo. Samo injekcija. Tudi ko je popuščala ni nič bolelo.

Zato kar pogumno. Saj se ga drugače ne boš znebila.
Si pa planiraj tako, da res en teden ne boš imela nekih takih obveznosti. Lahko boš pa brez problema stopala po peti oz. po strani noge, če ga imaš pod palcem.

Veliko sreče.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.11.2005 10:17:28   
Anonimen
Jaz sem jih mela lani na eni nogi okrog 15! Prisežem. Uporabljala sem miljon vrst obližev, mazil,... Nazadnje sem šla do zdravnice, ker tud hodit nisem mogla.In je rekla, da ni šans, da bi mi rezali, enga ali dva ja, vse, pa ne, ker bi mi cel podplat zrezaliuser posted image . Dala mi je napotnico za dermatologa, tja sem se naročila in dobila datum čez tri mesece!!!user posted image user posted image
No, pol sem doma še vedno vztrajno mazala enkrat z "Tekočino proti kurjim česom z jodom" in s "Kukol mazilom". Oboje se dobi v lekarni. Neki od tega mi je očitno pomagalao, vendar po doooolgem času.
Obliuže sem pa uporabljala zgolj zato, da sem lažje hodila, da ni bil pritisk direktno na očesa!

(odgovor članu brina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

komarji
Lelly28 RR

Na kakšen način se poleti največkrat zaščitite pred komarji?

repelenti (25%)

sveče (0%)

naprave priklopljene v elektriko (25%)

z eteričnimi olji in rastlinami (npr. sivka) (50%)

Število vseh glasov: 4

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!