Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj blazina za spanje??? 5.11.2005 21:44:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj ima pri treh letih pol v tamali posteljici čisto ta tankega, skoraj kot ga ne bi imel. Ne vem, po moje tudi bolje čim dlje brez. Ali pa ne, kaj pa vem. Ma jaz ne bi komplicirala. Če bi mu pasal, bi mu ga dala.
|
|
|
|
RE: kdaj blazina za spanje??? 5.11.2005 22:31:15
|
|
|
|
UOBERC
|
MOja pikica bi bila še zdaj brez ( ima eno leto) vendar ji zelo pomaga pri dihanjo, ko je šprehlajena oz. bolna! Po mojem je bajbopljše čim dlje brez povštrčka.
|
|
|
|
RE: kdaj blazina za spanje??? 5.11.2005 22:43:41
|
|
|
|
Barči78
|
Mi smo pri dveh mesecih začeli hoditi na FT in nam je FT-tka rekla, da mora Neja spati na boku, pod glavico pa ji moramo dati povšterček, da ji glavica ne ne pade na ramena, ampak jo ima lepo na sredin. Tako, da uporabljamo povšterček od 2 meseca.
|
|
RE: kdaj blazina za spanje??? 5.11.2005 23:20:27
|
|
|
|
bobek05
|
Anej je star 4,5 mesece... jaz mu dam pod glavico samo plenico.. povštrčka ne priporočajo za ta male, ker je baje večja verjetnost zadušitve, sploh pa ne če spi na trebuhu (tudi tega ne priporočajo, ampak eni dojenčki drugače nočejo spati) se pa da dobit tak povštrček z luknjami oz. da diha (baje da pri teh ni variante, da bi se otrok zadušil)
|
|
|
|
RE: kdaj blazina za spanje??? 5.11.2005 23:21:10
|
|
|
|
mamči
|
Povšterček je koristen, da glava ne "visi" , je hrbtenica v boljšem položaju pa pljučka boljše predihana. Za začetek pa naj bo tisti prvi- bolj nizki.
|
|
|
| Stran: [1] |
poletne počitniceLelly28 RRKje letos načrtujete, da boste preživeli poletne počitnice? v tujini (
28%)
v Sloveniji (
28%)
doma (
44%)
Število vseh glasov: 18Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!