|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VSE NAPOTNICE IN DOKUMENTI ZA V PORODNIŠNICO
5.11.2005 14:48:16   
XXYY
ŽIVJO VSEM SKUPAJ!

Mene pa zanima nekaj za vse tiste, ki ste že dobile vse dokumente in napotnice za v porodnišnico?

Kdaj vam je vaša ginekologinja že dala te dokumente? Kdaj ste jih že dobile? Pri kolikih tednih oz. mesecih? Ali vam še ni nič dala?

Ker jaz imam eno full čudno ginekologinjo (Kolar - Kurent Katarina iz Metelkove 15 - mogoče katera pozna), kjer mi še zdaj ko sem že v 33 tednu ni dala vseh dokumentov za v porodnišnico (napotnico za sprejem, napotnico za rešilni avto, WaRe original izvid, ...). Jah pravijo, da imam še cajt, da dobim čez 3 tedne, ko imam pregled. In da prej ne bom nič rabila, ker še ne bom do takrat rodila in da imam potem še 1 mesec cajta, da rodim. Pa sem ji jaz rekla, saj nikoli ne veš kdaj ti kaj pride (bog ne daj), da moraš iti že prej v porodnišnico. Pol mi pa pravi, saj pa te vzamejo tudi brez napotnice v porodnišnico. Samo potem imaš pa sranje k moraš letat okrog, pa še to verjetno bolj tvoj mož oz. fant., k je še bolj zmeden. Pa še rekla sem ji, da je ena moja kolegica te dokumete dobila že pri 4 mesecih nosečnosti. Pa pravi, da je to pa res prehitro še. Nikoli ni prehitro. Prehitro je, ko je že prepozno in nimaš še nobenih dokumentov. Groza, kar jezna sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zato me zanima, kdaj te ve dobile vse te DOKUMENTE. Ali so tudi pri vas tako staromodni.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: VSE NAPOTNICE IN DOKUMENTI ZA V PORODNIŠNICO
5.11.2005 15:11:19   
Majdi
Jaz sem dokumente za v porodnišnico dobila nekje 6 tednov pred porodom. Je pa dobro da jih imaš vsaj en mesec prej, ker nikoli ne veš, kdaj ti malček hoče na svet

Iris je naš zlati sonček in zdaj se nam je pridružil še en sonček z imenom Sebastjan

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.11.2005 15:42:27   
amy26
Jaz sem dokumente za v porodnišnico in rešilca dobila pri dopolnjenih 36 tednih.

(odgovor članu Majdi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.11.2005 16:55:26   
Anonimen
Jaz še nimam nič. V torek imam pregled pa verjetno dobim. Upam, ker imam ez 11.dni rok.

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.11.2005 18:19:21   
Yasminka
Hoj!
Imam isto ginekologinjo kot ti in rok 27.12. Moram rečt da je meni osebno zelo dobra, saj se res posveti nosečnicam in ostalim pacientkam. Tudi z UZ-ji ni problema.
Tudi meni še ni dala dokumentov za porodnišnico, kar pa se mi ne zdi nič hudega. V primeru, da je kaj narobe te v porodnišnici zagotovo sprejmejo.
Ampak jaz raje razmišljam bolj pozitivno.... da bo otročiček čimdlje v bušiju.
user posted image user posted image user posted image
Y

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.11.2005 18:31:00   
Pajaca
Jaz sem dobila papirje tam v 30 tednu, pa še dobro ker sem morala nujno v porodnišnico na pregled (je blo na srečo vse ok) pa je ona tam rabila napotnico, drgač bi jo najbrž mogla naknadno nosit s tja.

Izvide o krvi in te zadeve mi pa sproti dajejo v materinsko, tako da jih imam cel čas s sabo.

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.11.2005 20:48:17   
petarda
Jaz sem jih dobila nekje v 36 t nosečnosti, vendar je kot si že sama opazila čisto odvisno od primera do primera. Ti pa zagotavljam, da te bodo v primeru popadkov ali če ti bo voda odtekla ali če boš krvavela...v porodnišnico sprejeli tudi brez kakršnegakoli dokumenta, zato brez skrbi...user posted image user posted image

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.11.2005 1:29:43   
Anonimen
Jaz sem jih dobila zdaj, v 30. tednu, samo za napotnico sem jo prosila sama, ker ne bom rodila v ljubljanski porodnišnici, ampak v brežiški, pa rabim napotnico zato, da grem tudi tja na preglede. Pa mi je sestra potem dala zraven še kuverto z vsemi izvidi. Samo napotnice za prevoz z rešilcem še nisem dobila, to je rekla, da dobim naslednjič. V glavnem, če bi rodila v Lj., potem sigurno še ne bi dobila dokumentov zdaj, ampak verjetno naslednjič.

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
6.11.2005 8:44:51   
toni
Jaz mam gin. na Fužinah pa je ful dobra in sem vsak teden sedaj na pregledu. Sem v 35 tednu in še nisem dobila kuverto. Je pa rekla da jo bom naslednjič cca 1 mesec pred rokom.
Te pa sigurno sprejmejo, če se bo vse prej začelo. Zato brez skrbi.

lp 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.11.2005 9:42:17   
XXYY
Živjo!

No vidim, da je tako kar povsod, da ti dajo vse dokumente šele 1 mesec pred rokom.

Sem že mislila, da je tako samo pri moji g. Zdaj sem se malo že pomirila.

Hvala vsem za odgovore.

Uživajte in glejte svoje bušije kako skačejo, potem ne bo več tako skakal. Jaz uživam v tem.

(odgovor članu toni)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.11.2005 10:17:33   
pikica*
Tašonka, praviš, da si morala dobit posebno napotnico, ker boš šla rodit v brežiško porodnišnico (ali pa sem narobe razumela). Jaz imam podoben primer, s to razliko, da bom šla najbrž rodit v novomeško, živiva pa v Ljubljani, kjer imam tudi g. A potem moram moji g. to povedat, da dobim ločeno napotnico, al kako? Težava je pa v tem, da še nisem čisto prepričana, ali bom rodila v LJ ali NM. In najbrž čisto do konca ne bomuser posted image . Kaj moram potem naredit v tem primeru?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.11.2005 15:19:45   
Anonimen
Pikica*, ja, kar povej svoji G, da nameravaš roditi v novomeški porodnišnici, da ti da posebno napotnico. Si tja že klicala? Ker verjetno bojo tudi tebe hotli videt kaj prej, da naredijo še kak svoj UZ in CTG. Jaz sem se v Brežicah pozanimala, pa so prosili, da naj imam za obdobje 3 mesecev napotnico, pa da naj se, ko jo dobim, naročim na pregled, da mi bojo še sami vsaj en pregled opravili, pa verjetno bojo še kakega več.
V glavnem, ko sem svoji G omenila, da nameravam roditi dol, mi je rekla, da če želim, mi lahko tudi oni do konca vodijo nosečnost, samo sem rekla, da ne, ker bi se morala dol vozit, saj sicer živiva v Ljubljani.
Sem pa tudi vprašala, če rabim za ljubljansko porodnišnico tudi napotnico, ker če me porod prehiti ali pa bo vreme obupno (kakšen grozen sneg na primer), bom pač rodila tukaj. Se sicer ne spomnim, ali sem se o tem pogovarjala s sestro ali z G, ampak mi je bilo rečeno, da za lj. porodnišnico pa ne rabim napotnice. Nameravam naslednjič to informacijo še enkrat preverit.
Uf, sem se razpisala... v glavnem, ti svojo G kar prosi za napotnico, pa naj ti jo napiše za malo daljše obdobje.

(odgovor članu pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
6.11.2005 21:03:53   
janč
ne sekiraj se jaz sem jo pri obeh dobila šele nekje v 36-37 tednu, tako da ni semo pri tebi tako
pa srečno

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.11.2005 8:12:50   
Naty_ka
Rok imam čez 16 dni, pa nimam še nobeneg apapiraj. Pregled imam zopet v sredo in mislim, da bom takrat dobila vse. Upam.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu janč)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.11.2005 9:18:17   
mml
Jaz sem dobila papirje že tam nekje v 28. tednu, kar se mi zdi čisto prezgodaj, takrat sem dobila tudi vse formularje za CSD. Izvide pa tako ali tako dobim sproti na vsakem pregeldu, tako da ni skrbi glede tega. Sem pa pred kakšnimi 14 dnevi vse lepo zložila in vtaknila v materinsko knjižico (skupaj s poročnim listom).
Tašonka...kar se tiče napotnice za ljubljansko porodnišnico...mislim, da jo vseeno potrebuješ. Jaz siscer hodim na vse pregelde v porodnišnico, pa so mi vseeno dali tudi napotnico za porod.

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.11.2005 9:20:49   
alijana
Zdravo. Tudi jaz sem pričakovala, da bom na pregledu v 34.T dobila vse papirje, ker me je tudi malo panika, kaj pa če slučajno se moj user posted image  odloči privekati na svet prej, jaz pa ne bom imela vseh dokumentov. No, vse dokumente in napotnice sem dobila v 37.T. Še vedno pa čakamo našega user posted image . Lp, Alijana 39T.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.11.2005 13:16:49   
pikica*
Tašonka, hvala za odgovor. Bom jutri preverila kako je s tem, ker imam itak pregled. Upam, da mi ne bodo preveč zakomplicirali stvari s temi napotnicami. iskreno rečeno, sama na to sploh nisem pomislila. Bom sporočila, če dobim kakšno dodatno informacijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.11.2005 18:56:48   
Anonimen
Mml, saj se mi je zdelo, da bom tudi za lj. porodnišnico rabila napotnico. Hvala za informacijo. Jo bom naslednjič vprašala, če mi napiše še to, če se slučajno kaj zalomi in ne bom mogla it v Brežice.
Pikica*, ti pa dobro opravi jutri in poročaj, kako je šlo.

(odgovor članu pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?