Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 5.11.2005 13:35:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ideja..... kaj pravite??? 5.11.2005 15:05:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Hehe, Matovilčica, si me spomnila na letošnjo pomlad, ko sem se psravljala in spravljala k učenju za zadnje izpite, potem sem pa brala zapise na tem forumu, kako so nekateri pridni in sem samo sebe brcnila v rit. V roku enega meseca sem naredila zadnje tri izpite in potem še v enem mesecu in pol ob stalnem sedenju za računalnikom, lavfanju v to in ono knjižnico (in občasnem čekiranju RR-ja ) napisala diplomo, jo oddala in jo septembra tudi zelo uspešno zagovarjala. Imam pa srečo, da je moja mentorica moderna in napredna in sva se vse, razen zadnjega pregleda diplomske, zmenili prek e-maila. Sem te kaj spodbudila?
|
|
|
|
RE: Ideja..... kaj pravite??? 5.11.2005 20:04:34
|
|
|
|
Jančika_
|
Samo - ko je Meta. mene brcnila v rit, sem potem zanosila, tako da POZOR . Za danes sem izkoristila RR bonus in pičim dol, pa za one gnusne zapiske. ŠTO SE MORA, NIJE TEŠKO, ŠTO SE MORA, NIJE TEŠKO, ŠTO SE MORA.....
|
|
|
|
RE: Ideja..... kaj pravite??? 5.11.2005 20:37:25
|
|
|
|
fipi
|
Ja, tudi meni bi bila potrebna ena poštena brca v rit. Ravno danes, sem se odjavila od izpita.Zdaj pa tukaj v miru čekiram forum, da bi se pa spravla učit............ oh bog ne daj Upam, da se bodo teme z naslovom BRCA V RIT .... vsak dan odpirale. Punca zdej pa ga ne ser in se spravte učit, jaz grem zdaj takoj se učit
|
|
|
|
RE: Ideja..... kaj pravite??? 5.11.2005 22:00:11
|
|
|
|
piščanc
|
se pridružujem klubu BRCA V RIT, da moja diploma pride dlje kot trenutnih 13 strani.........
|
|
RE: Ideja..... kaj pravite??? 5.11.2005 22:03:50
|
|
|
|
Pajaca
|
Men sam brca v rit ne bo pomagala..... bo treba še kakšna druga prisila..... sem se kar precej polenila..... po moje bi rabla kakšno podkupnino, da bi seminarsko do konc leta napacala skup. Janička kar se tiče zanositve pa.... pr men to ne bo ratal.... je trebuh že ogromn.
|
|
|
|
RE: Ideja..... kaj pravite??? 5.11.2005 22:15:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Se pridružujem klubu. Sem se že spravila k zapiskom, pa moram skos vmes osveževat RR...
|
|
|
|
RE: Ideja..... kaj pravite??? 5.11.2005 22:21:27
|
|
|
|
StBarbara
|
se pridružujem klubu ...začnemo pa kdaj?...drugi teden ali šele naslednji ?
|
|
RE: Ideja..... kaj pravite??? 5.11.2005 22:34:03
|
|
|
|
Pajaca
|
Jaz začnem lahko po 10, prej nemogoče.... mam še eno delo za narest, pa mi ne bo ratal oboje na enkrat. Pol pa lahko.
|
|
|
|
RE: Ideja..... kaj pravite??? 5.11.2005 23:35:21
|
|
|
|
frutka_
|
Klub BVR ali sprejmete kakšno big sister medse, ki je že opravila vse obveznosti?! Za javno pohvalo in spodbudo ali pa kavo?!
|
|
|
|
RE: Ideja..... kaj pravite??? 5.11.2005 23:38:14
|
|
|
|
frutka_
|
Boljše kot klub BVR (Brca v rit) se mi zdi Klub KIKA (Kick In The Ass)...hahaha... Kikarce na plan! Ali pa BVR-jevke!
|
|
|
|
RE: Ideja..... kaj pravite??? 6.11.2005 0:09:47
|
|
|
|
superfly
|
Joj, zdaj se bom mogla pa res začet učit, zdaj ste me začele še tukaj preganjat Hja nič, kdaj pa začnemo. Naslednji semester? Frutka - kikerce lps
|
|
|
|
RE: Ideja..... kaj pravite??? 6.11.2005 0:10:14
|
|
|
|
Margareta
|
Prosim, ce se lahko pofockam, ker s svojo lenobo smrdim ze do neba
|
|
|
|
RE: Ideja..... kaj pravite??? 6.11.2005 8:24:52
|
|
|
|
spacey
|
frutka Boljše kot klub BVR (Brca v rit) se mi zdi Klub KIKA (Kick In The Ass)...hahaha... Ime Kika je super, samo po kraticah bi bilo ime KITA al se motim?
< Sporočilo je popravil spacey -- 6.11.2005 8:25:29 >
|
|
RE: Ideja..... kaj pravite??? 6.11.2005 9:32:34
|
|
|
|
Jančika_
|
Pa naj bo kljub začetnim črkam KIKA, se bolje sliši . Samo, a veste, punce, da je to dvorezen meč??? Bolj ko se bomo spodbujale, več bomo na RR, pa smo spet tam, kjer ni muh . Jaz sem začela pred tremi dnevi, pa še tako mi bo spet tekla voda v grlo. Dodaten problem je to, da nimam rokov in se lahko na izpit prijavim kadarkoli - ja, enim je to super, jaz pa si potem vedno rečem, ah, saj lahko še en teden počakam, potem ni pa spet nič . Imam pa vse izpite pri istem profesorju (jaaa, sem si taboljše za na konec prišparala ). Trenutni načrt je, da grem prvi izpit delati konec novembra. V resnici upam, da bom do začetka decembra zbrala pogum in da me tale začetna vnema ne bo prehitro minila. Poskušam delati po Joejevem nasvetu - se pač učiš, tako kot previjaš otroka, tako kot spiš, tako kot počneš karkoli drugega...pač delaš, pa je. Bomo videli. Tisti sistem čakanja na voljo in inspiracijo NI deloval.
|
|
|
|
RE: Ideja..... kaj pravite??? 6.11.2005 11:16:09
|
|
|
|
brbra
|
Evo še mene sam mene boste mogle z bagrom h knjigam nest Pa Jančika naj te potolažim da imam za dokončanje faksa verjetno še boljše izpite kot ti in da moram matematiko 1 in 2 naredit do 16.12, ker potem gre profoks v penzijo pa ko da ne more še kako leto počakat Sem pa že na 1/10 snovi Pa da se ne spomnim na varnost in zanesljivost, pa programiranje- ajoj mi že slabi Pa sej bi vam kar tel. dala, če grem slučajno vmes na pijačo- da ne zamudim dnevnega KIKA v rit, ker potem bo šel spet dan v nič lp grem na matrike
|
|
RE: Ideja..... kaj pravite??? 6.11.2005 14:17:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Opa...... takega odziva pa nisem pričakovala. No torej drage KIKERCE...... če že mamo svoj klub.... lahk pa še določimo pravila (da ne bo tak hud dvorezen meč... a ne Jančika) 1. Na RR smo lahko največ eno uro na dan! 2. Nobena KIkerca ne sme sodelovat v čvek temah (jao meni ) 3.... 4.... Če se še katera spomni kakšnega uporabnega pravila.....dobrodošla. Frutka tudi ti dobrodošla da nas boš še posebej močno brcala v rit. Aja.. Jančika... men so že na hujšanju obljubljale, da bom zanosila..... pa ni blo nč... tk da kljub brci v rit nič ne upam na to.
|
|
|
|
RE: Ideja..... kaj pravite??? 6.11.2005 14:30:08
|
|
|
|
karmy
|
jzt bi rabla več k brco v rit da se začnem učit in da naredim letnik... sem takooo leeeennnaaa
|
|
RE: Ideja..... kaj pravite??? 6.11.2005 14:48:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem prej pozabla.... Začele bi pa jutri.....
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?