|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nova med vami
4.11.2005 10:30:18   
Bojana 78
Iz foruma zanositev sem se preselila k vam. Včeraj sem naredila test (četrtič) in je pokazal viden plususer posted image . Prvi trije testi so pokazali črtico, ki pa je bila tako slabo vidna, da nisem bila prepričana ali je, ali jo vidim ker si to tako zelo želim.
Imam pa nekaj vpašanj:
Kljub pozitivnemu testu me je še vedno strah, da se je test zmotil. Nimam namreč nobenih nosečniških znakov. Ne bolijo me prsi oz. bradavice, nimam nobenega pritiska ali napihnjenega trebuha (pač znakov, ki jih opisujejo punce kot znake nosečnosti). Le občasno (beri zelo redko) me ''špika'' v predelu jajčnikov. Vesela sem, da se dobro počutim, zanima me le, ali je to normalno, da nekatere ženske pač nimajo nobenih zankov? Je katera takšna med vami?
Kot drugo pa me zanima, kako izgleda 1. pregled pri G. Prvi dan zadnje M sem imela 21.9., na 1. pregled pa sem naročena 23.11. (takrat bom v 9 tednu - izračun po tabeli, ki jo je posredovala natja_). Ni to nekam pozno? Ali je primerno, da na 1. pregled gre z mano fant? Kako dolgo približno traja pregled (zanima me, ali si moram vseti dopust)?
Upam, da ni preveč vprašanj na enkrat. Hvala že v naprej. LP vsem
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nova med vami
4.11.2005 12:11:57   
puncica
Najprej čestitke
- Nosečniški znakov katera punca sploh nima, tako da to ni pravi pokazatelj, špikanje pa je že en pokazatelj.
- 1. pregled pri meni: tehtanje, merjenje pritiska, gleš v ordinacijo, vaginalni pregled, vzem brisa, če je seveda vse ok (ni vnetja al pa česa), UZ vaginalni (če je vse na svojem mestu, če bije srček), materinska knjižico dobiš, greš k sestram, dajo papirje za testiranje za dat kri pa vodo in to je to, moj je bil prvič zraven ker takrat sigurno UZ dela in je videl malo pikico ki miga
- ja baje je normalno naročanje tam od 8-12 tedna, tako da če nisi imela prej težav te ne bodo prej naročali razen če greš samoplačniško. Jaz sem bila naročena v 10 tednu. In takrat se že tudi lepo vidi pikica kako miga, srček bije, skratka men se je sicer prvič res zdelo pozno ampak zdaj ko sem drugič noseča pa nisem preveč panike iz tega delala, mi je pa sestra rekla da ne morejo prej naročat ker enih sredstev ne dobijo povrnjenih al kako, skratka ne vem točno, pač da jim ZZZS diha za vrat.
- pregled je trajal tam pol ure, razen če že prej čakaš kae 3 ure si morš vzet dopust druigč pa po moje ni treba.

Lepo nosečnosti ti želim

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Bojana 78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2005 12:31:17   
Bojana 78
Puncica hvala za tvoj obširen odgovor. Lep dan.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2005 12:34:45   
MATEJA
Pozdravljena Bojana 78, čestitam za user posted image  - user posted image .Če je test pokazal nosečnost in če nisi imela menstruacije po 21.09., si sigurno noseča, o tem ni dvoma.Da pa nimaš nobenih znakov bodi zadovoljna, ker so ene punce prov boge s slabostmi, utrujenostjo,...Jaz sem imela zadnjo M 15.09. in sem v 8. tednu sedaj (točno 8 1/8), znaki pa so:prsa bolijo za znoret in fulll so se povečale, malenkost slabo zjutraj dokler nič ne pojem, pogosto lulanje, mozolji po obrazu (zaradi hormonov), špikanje v trebuhu (enkrat levo, drugič desno, pa zgoraj, spodaj - ni pravila - maternica se širi), utrujena sem bolj kot ponavadi, nizek pritisk in glavoboli...No nič strašnega, drugače se pa počutim super in sem srečka user posted image .Aja pa še to, mene je G naročila tudi 23.11. na prvi pregled (pa sem en teden pred tabo), sem bila kr malo razočarana, da do takrat ne bom videla pikice, ampak mi se zdi nesmiselno hodit v 6. ali 7. tednu, pa se še nič ne vidi...Medve pa bova že lepo videle naše pikice in bova potem toliko bolj zadovoljne.Lepo nosečnost pa še naprej brez nobenih težav.LP! 

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...

Neposredna povezava do sporočila: 4
4.11.2005 13:13:14   
lenika
Bojana, jaz sem v 14.tednu nosečnosti in slabo mi je bilo samo enkrat tam okoli 8., 9. tedna takrat sem dvakrat bruhala in s tem je bilo slabosti konec. Drugače pa razen že 3 mesece izostale menstruacije tudi jaz nimam nobenih posebnih znakov in če ne bi videla na UZ ne bi sploh verjela, da sem noseča. No sedaj v zadnjem tednu se mi je nekoliko začel večat tudi trebuh, tako, da vse bolj verjamem v to, da sem noseča. Bodi srečna, da nimaš nobenih posebnih znakov in da se dobro počutiš, ker jaz sem takrat, ko mi je bilo en dan slabo rekla, da če bi bilo cele prve 3 mesece tako bi se mi glih zmešalo.

(odgovor članu MATEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.11.2005 14:12:31   
Bojana 78
Hvala punce. Ste mi polepšale dan. Čestitke tudi vsem vam in lepo nosečnost.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.11.2005 15:38:37   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke in srečno...

Neposredna povezava do sporočila: 7
5.11.2005 9:00:10   
Eviii
mi ti tudi čestitamo za user posted image ... poskusi čimblj uživat in se čimmanj obremenjevat. boš manj pod stresom in ti bo malo lažje preživljat te prve tedne... drugače pa se prepusti zdravnikom, saj vedo, kaj delajo in kdaj naročajo user posted image  na pregled. itak boš vidla, da je teh pregledov ogromno in se ti bo zdelo, da samo še okol dohtrjev in laboratorijev hodiš...

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.11.2005 18:50:15   
alenkica
najprej čestitke!

Tudi sama sem zvedela šele v devetem tednu, ker mi je zastajala M. Drugače ne bi vedela. Potem, ker sem slutila, da je nekja nastalo sem šla h G., ki mi je to potrdil. Nisem se slabo očutila, nič me ni bolelo, edino malce utrujena sem bila, nič drugega.

Upam, da ti je uspelo!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?