Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas -NOVEMBER, 281.nadaljevanje 9.11.2005 8:09:13
|
|
|
|
Sulfinija
|
Betty jaz sem oročla o prvem preegledu in je pod čvekanje v pričakovnju. LP Mojca
|
|
|
|
RE: Za nas -NOVEMBER, 281.nadaljevanje 9.11.2005 12:14:50
|
|
|
|
lana38
|
Naj vam povem, da sem se danes odločila in poklicala G ter se naročila na pregled, ki ga imam 6.12. Ne bom več čakala, da pride februar 2006, ko bi naj minilo eno leto odkar se po mnenju G trudiva za otroka . Avgusta 2004 sem nehala s KT, pa je rekel, da 6 mesecev telo rabi, na se povrne v normalo. Jaz imam pa zelooooo nečisto kožo po obrazu, polno aken in so mi nekatere na forumu svetovale, da naj G obiščem, ker bi lahko imela PCO. Baje je takšna nečista koža značilna za PCO. Pa še glede na mojo starost (37 let) je še vse to bolj čudno. Niti v puberteti nisem bila tako polna aken. No tudi zdaj moram čakati skoraj en mesec, da pridem do G. Do februarja 2006 pa sta potem tako samo še 2 meseca, ki se bosta takoj obrnila, pa še verjetno ne bo nič kaj. Zdaj pa že komaj čakam, da pride ta 6.12., da vidimo kaj bo rekel G. Malo sem zatežila na dolgo in široko, pa mi je malo lažje, saj vem da me razumete. LP
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.