|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BANJICA ZA KOPANJE
4.11.2005 7:51:04   
rija
No, pa še mene nekaj zanima:
kakšno banjico ste kupile? Tisto z ravnim dnom, ali tisto, ki ima že vlito dno, ki je oblikovanu po otročku, da ne zdrsi?user posted image
Me je trgovka probala prepričati za ta drugo, sam sem nekam skeptična...
Prosim za izkušnje.

...vox populi...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BANJICA ZA KOPANJE
4.11.2005 8:36:24   
Anonimen
Z ravnim dnom, pa malo večjo, da gre noter še stolček-ležalnik. Poleg tega še imamo čebriček.

Mislim, da je vseeno kakšno dno ima, saj moraš itak otroka vedno držati in ga ne smeš spustiti iz rok.

Jaz mislim, da je pomembnejša velikost. Sa otroci rado uživajo v vodi in brcajo,pa tudi ko bo malo večji, ga komot okopaš.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2005 9:16:25   
Ninica
Kupite čim večjo banjico, ker naša je tisto, ki je bila v previjalni mizi tako hitro presrasla, da smo mogli kupit še eno malo večjo. Sedaj pa že itak sedi v njejuser posted image

LP, Ninica

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2005 12:00:50   
arielca
Sicer še nimam lastnih izkušenj, je pa babica v šoli za starše priporočila običajno banjico z ravnim dnom, ki naj bo čimvečja. Ravno dno omogoča namestitev kakšnih dodatkov, velikost pa je pomembna zato, da bo banjica dlje časa v uporabi.
Midva sva potem kupila kar Lumpijevo banjico za kopanje.

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.11.2005 13:53:08   
kati*
mi imamo banjico "z vlitim dnom" ... prednost je ta, da lažje držiš otroka, ker se mal vsede noter - lahko ga celo malo spustiš, ker se čist zarigla, a jaz tega vseeno raje ne počnem ... pomanjkljivost pa ta, da ga ne moreš obrniti na trebušček (čeprav si jaz tega itak ne predstavljam, kako bi to počela user posted image )

lp, K

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.11.2005 15:31:53   
pravljica
naš se še vedno noče kopat v banici...samo čebriček pride v poštev, sploh zdaj, ko v njem že sam sedi (se nima kam prekucnit)...ko bo samostojno sedel, bomo mogli nabavit eno klasično, čim večjo, ker bo ta iz previjalne verjetno premajhna

yeah, thats me ;)

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.11.2005 20:33:56   
ninocka
Jst mam to ta vlito in sem ful zadovoljna z njo. S tem da ima (kako naj recem) 2 nastavka user posted image . Eden je do 6 mesecev, drugi pa nad 6 mesecev, ko ze sedi.
Patronazna pa ni bla kaj prevec navdusena, zarad tega, ker pac otrocka tezje obrnes na trebuscek, da ga umijes se po hrbtu.
Ne vem, men je od zacetka dala boljsi obcutek in bolj varno sem se pocutila, ko se je mali mal "zahakljal" v tiste vdolbince.
Zdej, ko mam ze mal prakse, bi se pa upala tud navadno kupit. Je pa cenej ta, kot pa ce kupis najprej banjico, pol pa nastavk za novorojencka in kasnej se un stolcek. Tuki imas 3 v enem.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.11.2005 23:10:56   
rija
Ninocka, kje pa si jo kupila? Od kere firme? Meni je eno v BC kazala, samo tista je imela fiksen nastavek...nič po mesecih.

...vox populi...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.11.2005 23:24:38   
ninocka
V BC za okrog 5 jurjev. Sej verjetno je to ta ista, ki ti jo je prodajalka kazala. Na eni strani mas nastavek za dojencka od 0-6 mesecev, na drugi strani je pa od 6 mesecev naprej. No, v glavnem, jst sem z njo zadovoljna in ce bi se se enkrat odlocala, bi se enkrat isto kupila. 

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.11.2005 23:28:19   
rija
Mogoče pa sem jaz narobe razumela, ker cena je res enaka. Bom šla še enkrat podrobneje pogledat, ker mi je bila res zanimiva.
Hvala.

...vox populi...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.11.2005 12:49:35   
zoya24
Priporočam banjico z ravnim dnom in pa malo večjo. Mi imamo majhno in tisto z neravnim - oblikovanim dnom, pa se vedno jezim, saj moram neprestano paziti, da mali ne buta s hrbtom v tisti del. Stari smo tri mesece. Je pa vrjetno odvisno kako je oblikovano dno. 

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.11.2005 13:00:55   
JASNA D
Kupila sem ta veliko curverjevo banjo - škaf. Pa še ta je bila kmalu premala. Zelo dobro se je obnesel Tummy tub (hvala Seven, ki ga je posodila). Imela pa sem tudi flipperja, ki je šel v to curverjevo banjico in seveda v ta veliko banjo v kopalnici.

Mislim, da je nakup katerekoli banjice za kopanje otroka (ki je temu kao namenjena) metanje denarja skozi okno. Imam pa tudi tisto z ulitim dnom - itak, da večje oslarije za moje pojme niso mogli pogruntat. Premajhna je, nepraktična, na trebušček pa otroka nito obrniti ne moreš. Tudi patronažna je rekla, da sem se pravilno odločila. Vsaj enkratuser posted image user posted image user posted image .

LP in čim več kopalnih užitkov.

Jasna

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.11.2005 16:25:15   
rija
Ma danes sem šla še enkrat, tokrat obogatena z vašimi izkušnjami, v BC in s sabo vzela strokovnega sodelavca za bodoče kopanje (user posted image ) in sva probala naredit doktorat iz banjic...user posted image
Zaključek: pojma nimam. Mogoče se bo kdo v familiji javil, da mi kupi vse tri: čebriček, navadno banjico in ono z ulitim dnom.

Pa zakaj se nek pametnjakovič ne najde, pa dobre lastnosti vseh treh v četrto ne spesni...user posted image

In tako imamo veto na nakup banjice...

...vox populi...

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.11.2005 16:40:07   
JASNA D
Jaz ostajam pri svojemuser posted image user posted image user posted image user posted image . Res je najbolj praktična, sedaj pa jo s pridom izkoriščam za kupe opranih in nezlikanih cot. Pa še stvarem, ki so namenjene dojenčkom, nabijajo marže, da je joj, v bistvu pa je vse skupaj lari fari. Saj boš sama ugotovila, da si se pustila marsikje speljati na led. Ene dobijo na banjci, druge pa na drugih fintah.

LP, Jasna

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.11.2005 23:00:43   
Nannn
rija tud jest ne vem kaj naj...najprej sem razmisljala da bi kupila Tommy Tub cebricek in navadno banjico sedaj pa se sama ne vem kaj naj kupim.... user posted image

Nannn

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.11.2005 23:03:12   
rija
pa saj, nann, ko bi že vsaj kakšne izkušnje mela....odkar smo pa mojega brata pred 26 leti kopali pa je tudi že lep časuser posted image  pa takrat teh dilem ni bilo...user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.11.2005 0:39:24   
Pajaca
Mi mamo najbolj navadno banco kar jih je bilo, z ravnim dnom in čimvečjo. Pa je fajn, jo še sedaj not kopam, pa je. Če bi mela kakšno čudno dno bi mogla kupit novo, ker zdaj sigurno ne bi mogla več v nastavku sedet.

Kar se tiče obračanja otroka na trebuh... to se neki patronažke važijo, v resnici ti čist komot otroka in nažajfaš in umiješ če ga maš na hrbtu in ga ni treba nič okol obračat. Pa tud dost hit se navadjo sedet v bani tko da ni treba met nobenih blaznih nastavkov not. Drgač sem pa nekje vidla neke nastavke ki jih kupiš naknadno pa jih lahko daš v kerokoli bano želiš.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.11.2005 13:21:30   
janjja
Kupi čimvečjo z ravnim dnom (čisto ravnim in ne upognjenim) ker bo čez par mesecev otrok sedel in v tisti oblikovani ne bo mogel in ker ko bo sedel mu ne bo drselo če bo dno čisto ravno pa še prerastel je ne bo tako hitro. Torej najbolj navadno.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.11.2005 23:57:23   
rija
evo odločitev je padla: sem vzela tisto z ravnim dnom........

pa še čebriček...............

bomo vidliuser posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 13.11.2005 0:03:12 >

...vox populi...

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.12.2005 13:35:48   
DrejcDrejc
Kako dolgo pa je čebriček uporaben? Meni se zdi facasta zadeva, ne vem pa, kako dolgo se obnese, potemoraš vseeno še eno navadno banjico imet al kako?

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.12.2005 13:57:19   
sarazan
Jaz sem še noseča in nimam izkušenj. Banjico sem dobila od sestrinih otrok - je velika z ravnim dnom. Na dnu je čepek, da po kopanju iztočiš vodo.

So pa na materinski šoli rekli, da so take banjice z nastavki na začetku uporabne, sploh, če mamice nimajo prakse in se dojenčkov malo "bojijo". Ko pa je otrok večji, pa so nastavki v napoto, saj otrok rabi prostor, da se razbrca in načofota user posted image .  Glede čebrička so imeli mnenje, da je odličen za sprostitev dojenčka, umivanje je pa malo bolj nerodno. (Na začetku otroka držiš za glavo, telo pa prosto lebdi v čebričku user posted image ) Čebriček je uporaben kratek čas, saj ga otrok hitro preraste. Potem pa rabi banjico, razen, če ga umivaš v veliki banji v kopalnici - tuš baje ni primeren, ker otroka z nežno kožo boli, pika curek iz tuša user posted image

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?