|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RADOVEDNA
3.11.2005 14:41:58   
IVA75
Živjo!

Zanima me če mi lahko katera opiše celoten potek postopka NS
v Domžalah! user posted image  Od takrat ko prideš v ambulanto in naprej!

P.S. Upam, da nisem prezahtevna!

Čao!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: RADOVEDNA
3.11.2005 15:05:32   
lilu
Živjo!Odvisno, pri katerem ginekologu imaš NS..pri kom pa si naročena?

(odgovor članu IVA75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.11.2005 15:25:00   
Twetty
Naredi ti ultrazvok,po trebuhu.Js nism mela nič drugega,noben bau bae.15-20 min pa si že zunaj.

(odgovor članu IVA75)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.11.2005 15:28:37   
IVA75
Pri dr.Strahovi!

(odgovor članu lilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.11.2005 18:37:39   
lilu
Oj, za dr Strahovo ne vem, ker ne hodim k njej, ampak kot je rekla Tweety, ti naredi UZ prek trebuha, ne rabiš se niti slačit, sam hlače dol mal zavihašuser posted image Vse ti lepo izmeri in medtem govori in kaže, kaj vidita na ekrančku, midva sva še poslušala utrip, pa vmes naredi par fotk in na koncu izračuna, koliko je NS, kakšna je verjetnost, da ima tvoj otrok DS in ti to lepo razloži in to je to..Jst sm mela mojga user posted image zraven, je bil čist navdušen..
Nč se bat, ti sam sprašuj, če ti kaj ne bo jasno, pa uživaj..

Upam, da sm ti kej pomagala, če češ vedet še kaj pa mi lahk pišeš tud na ZS, uživaj pa ,lepo nosečnost ti želim..

LPuser posted image

(odgovor članu IVA75)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?