Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: saj ne da pametujem, samo... 6.11.2005 13:51:52
|
|
|
|
lana38
|
Koliko dni pa traja to hujšanje? Sem malo pogledala, pa so nekje že blizu 60.dne. A ni to malo veliko? Potem pa ne moreš niti par dni na dopust ali pa kam čez vikend, ker že zamudiš tisti dan.
|
|
RE: saj ne da pametujem, samo... 6.11.2005 14:11:32
|
|
|
|
baguSka
|
traja 90 dni in sploh ni panike če greš na dopust, pač tisti dan nisi na forumu, si pa zato meni vzameš sabo in potem poročaš ostalim hehe
|
|
|
|
RE: saj ne da pametujem, samo... 6.11.2005 18:21:20
|
|
|
|
lana38
|
A je meni že kje objavljen? Tega pa nisem zasledila. Potem bi pa tudi jaz začela. Jaz sem pa mislila, da vsak dan sproti na forumu objavijo, kaj in kako za tisti dan. javite, kdaj bo prvi dan. začnem z vami. Prav za prav nekaj hujšam že par let. Izgubim kak kg ali dva, potem pa je kak praznik ali pa kdo kaj praznuje in takoj vse dobim nazaj.
|
|
RE: saj ne da pametujem, samo... 6.11.2005 18:24:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Lana, pojdi na "hušjanje", odpri eno izmed tem 90 md, jih je kar nekaj, malo pobrskaj in začni. Saj ne rabiš, da je še kdo s tabo po dnevih mislim, nekatere so že na 30. druge na 60. dnevu, ti pač furaj po svoje nijmaš kaj zgrešit.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?