Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jančika pospešeno študira, pa ne Ringarajo!! 4.11.2005 12:49:00
|
|
|
|
brbra
|
Joj čestitke..... jaz bi tudi še enkrat - pa ne faksa da ne bo pomote Jančika ti pa si carica- ko sem bila jaz noseča sem v 9 m naredila en izpit ampak tisti najbolj čuden na celem faksu Še dva izpita pa bo- aja in diploma in sedaj se učim matematiko - Lara mislim da obe študirave za isti rok na istem faksu - ena malo bolj druga malo manj in mi je ful žal da nisem še tega spacala - tako da bo treba kar še enega škrata zamest da bo kej z mene sam kaj ko ni službe za porodniško Še tiste, ki nas drži imet otroka ne bo nič zaradi ušive države lp
|
|
RE: Jančika pospešeno študira, pa ne Ringarajo!! 4.11.2005 14:04:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Fiša, moje skromno mnenje je, da najprej do čistega počistiš šolo, potem šele otrok. Ne razumem, zakaj je tako moderno reči, bom pisala diplomo, ko bom noseča. Verjemi, veliko bolj luštno je, da diplomiraš, potem pa se povsem v miru posvetiš nosečnosti. Seveda, to je itak še daleč zate, ampak samo tako, opomba na rob, boš itak videla, kako bo to hitro tukaj. Ma ja, sam jst bi mela otroka rada prej ... tam nekje pri 24.. :) Ker do 30 'morata' bit ze dva .. oz. ce mas prvega pri 24ih, potem je pri 30ih ze tretji
|
|
|
|
RE: Jančika pospešeno študira, pa ne Ringarajo!! 4.11.2005 14:05:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, pa 12.12.2012 bi ga tut rada mela ja Sam to je lih tist let .. ko naj bi koncala faks .. in zacela delat diplomo .. ce bo vse tko kot mora bit ...
|
|
|
|
RE: Jančika pospešeno študira, pa ne Ringarajo!! 4.11.2005 22:38:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Fiš zdej si me pa nasmejala..... No moji načrti so bli takšni.... Pri 23 spoznam fanta, pri 25 se poročima, pri 27 pa imava prvega otročka. No, za to, da bi pri 23 spoznala fanta, sem prepozna, moram pa fejst fejst pohitet, če se želikm pri 25 poročit
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?