taška30
|
Mi ga namreč nimamo, ugotavljam. Stara je 6 mesecev. Tule na forumih berem, npr. vstajajo ob 8-ih zjutraj (pa kaj se vam res zbudijo vsak dan točno ob 8-ih ali jih ve zbudite?), jejo 5x na dan ob teh in teh urah, spijo podnevi 2x ob teh in teh urah toliko in toliko časa... Ne vem, no, ali je samo naša punči tako nepredvidljiva ali sem jaz kriva ker se ne držim ur? OK, spat gre ob osmih zvečer. Zaspi včasih takoj, drugič ga sračka do 23ih. Zjutraj se zbudi (neodvisno od tega kdaj zvečer zaspi) med 8-10 uro. Dojim jo 1x ponoči, drugič pa čisto odvisno, lahko ob 6-ih zjutraj, lahko ob osmih ali desetih, preden vstaneva. Še večja zmeda je zdaj ko uvajamo gosto hrano - kar uspešno - ker včasih jo podojim še takoj po hranjenju, včasih čez 1 uro, odvisno koliko je še lačna. Tako da ima n obrokov na dan, pa še ob različnih urah. Spanje - od 1x do 3x, časovno zelo različno. Sprehod je enkrat ob 11-ih, drugič ob poltreh - kakor pač ocenim glede na vreme, spanje, obroke... Nek red se začne šele tam po 17-ih, ko jo predzadnjič podojim, ob 18.30 kašica, ob 19.30 kopanje, ob 20.00 dojenje, spat. Pa še to včasih ni tako, npr, če gremo kam ven popoldne, v trgovino ali kaj takega. Ne vem, po moje da to ni prav, kako vam uspe držat red po urah. Jaz se prilagajam njej, ko je zaspana gre spat, ko je lačna ji dam jest. Saj za zjutraj sem sama kriva, ker sem pač zaspanka po naravi in namesto, da bi včasih vstala ob polosmih, osmih, jo raje priklopim, pa spiva potem še kaki 2 urci. Kako je pri vas? Dajte mi prosim opisat kako izgleda vaš dan po urah - tako okvirno. Se opravičujem, verjetno zelo zmedeno napisano...lp; Taška
|