Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali ste bili letos že kaj prehlajeni?! 2.11.2005 9:42:31
|
|
|
|
babylove
|
Naš malček je bil prehlajen (zamašen nosek, vneto grlo in kašelj, brez vročine). Nosek smo mu čistili z morsko vodo v dozi, za grlo in kašelj pa sem kupila dva sirupa. Je že mimo .
|
|
|
|
RE: Ali ste bili letos že kaj prehlajeni?! 2.11.2005 11:52:50
|
|
|
|
Alina_alin
|
kako je to "z morsko vodo v dozi"?
|
|
|
|
RE: Ali ste bili letos že kaj prehlajeni?! 2.11.2005 11:56:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče Aquamaris? Tisto na šprico.
|
|
|
|
RE: Ali ste bili letos že kaj prehlajeni?! 2.11.2005 20:32:40
|
|
|
|
bobek05
|
Jaz že 2 tedna prehlajena, ati tudi nekaj smrka, zdaj začela smrkati še babica, mali pa se super drži.. 1-2x na dan mu moram sčistit nosek, to je pa tudi vse.. ali je mogoče, da je mali po meni pobral tole z vročino - namreč jaz je NIKOLI nimam (se ne hecam).. lahko sem malo bolana ali pa ful bolana, vročine pa nimam (zgleda, da se moje telo noče borit na tak način ).. je sploh možno, da bi mali to po meni pobral??? (no ja, saj bomo še prehitro zvedli, a ne?)
|
|
|
|
RE: Ali ste bili letos že kaj prehlajeni?! 5.11.2005 22:19:31
|
|
|
|
UOBERC
|
Ja mi smo v enem mesecu dali skozi že bronhitis, zdaj pa smo zopet bolančkani.Vneta ušeska in grlo, zamašen nosek in malo vročine, ki smo jo hitro zbili z KROMPIRJEM. V mokro, mrzlo gazico daj kos surovega krompirja in daj na čelo. Nam to vedno pomaga! Za nosek pa vedno vzamem slano vodo Sterimar k se fuul dobr našprica v noska. No pa veliko zdravih in lepih dne od Nine in male LIE!
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?