|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   To sem jaz
1.11.2005 21:33:29   
Dejča
Zanima me, ali imate knjigice, v katere izpolnjujete vse v zvezi z otročkom, lepite slikice ipd. ter katero imate? Katera vam je najbolj všeč - sama vem za štiri (To sem jaz, Mali jaz, Moj otrok, Dojenčkova spominska knjiga - ali nekaj takega). Sama sem še pred rojstvom dobila knjigo Mali jaz, po rojstvu pa še To sem jaz in ker sta si tako različni, zdaj pridno izpolnjujem kar obe. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: To sem jaz
1.11.2005 21:39:34   
Piškotka~
Jaz imam knjigo Moj otrok-Matic in A veš koliko te imam rad-Luka. Redno izpolnjujem; osebno mi je ful boljša Moj otrok.

Mamica Luku in Maticu!

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.11.2005 21:41:14   
total
Jaz mam to ,To sam jaz in je že pridno napolnjena,men je zlo fajn.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.11.2005 21:43:32   
Ninica
Mi imamo Moj otrok in jo redno izpolnjujemo in lepimo slikiceuser posted image

LP, Ninica

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.11.2005 21:50:26   
PBJ
Mi smo dobili podarjeno knjigo TO SEM JAZ in jo izpolnjujem, ter veselo lepim slikice. V tej knjigi je tudi kar nekaj listov namenjenih še za čas nosečnosti. Sem kar vesela, da sem si v nosečnosti pisala poseben  "dnevnik" po tednih in slikala trebušček, tako da sem v knjigo po porodu samo prepisala dol. podatke in nalepila slikice. Ostalih knjig ne poznam dovolj dobro, tako da jih ne morem primerjati.
Jaz malemu od rojstva še posebej zapisujem razvoj in napredek v že prej omenjeni "dnevnik" iz nosečnosti.
V album pa mu tudi še k slikici zapišem komentar, starost ....
To zelo rada počnem in me zanima, če bom pri drugem user posted image  tudi imela toliko časa in veselja za to ... ja, bom morala imeti...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.11.2005 10:08:56   
Anonimen
Mali jaz in je super.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
2.11.2005 19:30:03   
frutka_
Pridno zapisujem pomembne dogodke v To sem jaz, sicer pa sem mu tudi začela pisati dnevnik.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.11.2005 20:26:13   
Pajaca
Za Pajacko mamo to sem jaz, pa sem hotela kupit eno drugo za tegale mulčka, pa mi je ta še najbolj všeč, tko da ma še tale to sem jaz. Pa fajn lepim stvari not, pa je fajn. Pa še samo za 3 leta je, ker ne vem če se mi bo kasneje še dalo kaj pisat.

Dnevnika ne pišem, ker tamalo redno slikam in slike pridno dajem v album in tam napišem pomembne stvari. Pa še da se mi ne.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.11.2005 20:28:02   
CatJa
Mi imamo Moj otrok.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.11.2005 22:12:59   
Nikita***
Jaz imam To sem jaz in mi je ful všeč. Poleg nje poznam le še Moj otrok, ki pa me ni prepričala.

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......