Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PROSIM POMAGAJTE MI !!!!!!!!!!!!!!! 31.10.2005 9:01:11
|
|
|
|
PBJ
|
Že iz besede lahko razbereš, da injekcija za razpok povzroči umeten razpok folikla in tako pride do ovulacije. Nič ni narobe, če je samo en folikel,kljub stimulaciji z injekcijami. Za 8. dan ciklusa je njegova velikost pravšnja.En cikus je samo en folikel, naslednji dva ...to je čisto različno. Važno je, da je v foliklu tudi jajčece, ki dozori. Folikel poči nekje pri velikosti 2 cm, tako da zdaj res pridno . Jaz sem hodila šest ciklusov na spremljenje rasti foliklov in na te injekcije, pa ni bilo nič, ampak pri meni jo šlo še za druge G težave. Napisala si, da je pri tebi HSG pokazal, da je vse OK, zato kar POGUMNO... lp
|
|
RE: PROSIM POMAGAJTE MI !!!!!!!!!!!!!!! 31.10.2005 9:15:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Sanci, veselo na delo in srecno!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?