|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zobki ali kaj
30.10.2005 20:13:38   
Anonimen
problemi so tuuser posted image user posted image ....Nik bo v sredo stra 5 mescev in ta čas je biu ful priden otroček(no sej je še zdaj), le da nas zdaj nekaj muči.
Opažam že cirka 3 dni, da ful joka in to ni tisti jok-mami lačen sem, ali pa mami previj me--ampak pravo kričanjeuser posted image Tudi ponoči ko spi cel čas nekaj jamra, tudi čez dan je takouser posted image

Ali mislite, da bodo kmalu zobki??Na dlesni se mu sicer nič ne vidi, če mu pa probam s prstkom, pa ga začne veselo griztuser posted image

Kaj naj nardimo?Kako lajšat bolečine in s čim?
Ati nama je šel po Calgol-menda bi naj to pomagalouser posted image
Kako dolgo približno traja , da zobek pokuka ven?Ali je bilo pri vam le hudo pri prvem, ali so vsi(2,3,4,..) bili tako hudi?!user posted image

Malo me potolažiteuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zobki ali kaj
30.10.2005 20:18:35   
Marogica
Po moje niso zobki. Našemu so se "videli" skoraj 4 mesece, pa je ta prvega dobil šele pred 10 dnevi. Daj mu polovično žličko Calpola, da boš videla, če bo še jokal, Kakršnekoli bolečine ima, ga bo nehalo boleti. Tako mu vsaj ublažiš bolečine, če že ne veš kaj mu je.
Kaj pa če ga boli uho, ali kaj drugega, če stalno jamra. Po moje ima kakšne bolečine, Pokliči pediatrinjo, pa ti bi že povedala, ali se naj oglasiš,ali ne. Jaz vedno tako naredim, kadar nisem sigurna, kaj je z mojim otrokom narobe.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.10.2005 20:24:35   
KK
ja naša je stara 5,5 meseca, pa smo pred 3-mi dnevi dobili 2. zobek... spali smo že celo noč, sedaj pa se zelo rada pocrklja ponoči, tudi do 3x.
Calgel - tudi jaz ga imam, pa prov ne vem če pomaga - mogoče pa, da da jaz ne opazim...
midve sta bili pri zdravniku, ko je bila stara 5 mesece (no ja en dan prej), pa sem rekla pediatrinji, da se mi zdi da jo zobki matrajo, pa mi je samo odgovorila, jih pa še dolgo ne bo.... no čez 1 teden pa smo že imeli prvega...
v reviji moj malček ali mama, ne vem točno je bil članek, da je dobro, da hodiš veliko na sprehod, da zaužije veliko tekočine, pa cartanje...
s calgelom, se pri nas malo pocartamo,  ko malo dlesni premasiramo....
jokamo pa od 5h zjutraj, pa če je treba tud 2 h skupaj... mene skrbi, da bo še kakšen zobek prlezu ven... ker je res zeeeelo boga, pri obeh dveh zobkih.
veliko več pa ne moreš naredit  - eni pravjo da je boljš da pride prej, ko kasnej.

držite se

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.10.2005 10:44:30   
Lu
Mi smo dopolnili 8 mesecev pa še nobenega zobka nimamo. Zanima me pa naslednje. Zadnje dni je zelo sitna. Sumim na zobke, čeprav ni še nikjer nič videti. Kdaj se lahko uporablja to za zobke ( kaj je že Calgel ? ) Ji že lahko namažem po dlesni?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu KK)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.10.2005 10:52:59   
Marogica
Calgel mojemu nisem dajala, ker si ni pustil mazati po dlesnih nič-mogoče zaradi preobčutljivosti in bolečine. Zato sem mu dala enostavno Calpol-proti bolečinam.
Drugače pa je CAlgel super stvar, vsaj kakor druge pravijo

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.10.2005 19:10:51   
KK
calgel je gel s katerim namažeš dlesni. le ta naj bi zmehčal dlesen, da otročička le ne bi toliko časa bolelo, da prej pridejo na plan.
pri nas ni problema z mazanjem, prov uživa v tem, poleg tega da ima pa spodnja dva zobka, pa še veselo pogrize malo... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?