Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Veelike bolečine tam spodaj 30.10.2005 17:06:56
|
|
|
|
PBJ
|
Če je mehur vnet lahko zelooooooooo boli...Ponavadi pa tudi peče, ko greš na vodo. Najbolje bi bilo, da greš na pregled urina, ker je treba vnetje zdraviti z antibiotiki.
|
|
RE: Veelike bolečine tam spodaj 30.10.2005 17:09:20
|
|
|
|
ANJA5
|
Nič me ne peče - a je potem tud lohk mehur?
|
|
|
|
RE: Veelike bolečine tam spodaj 30.10.2005 17:47:05
|
|
|
|
jagoda
|
Če te ne peče, ziher ni mehur! Kaj pa slepič?
|
|
|
|
RE: Veelike bolečine tam spodaj 30.10.2005 17:58:41
|
|
|
|
mimica
|
Mogoče pa je res slepič. Se je pa meni prav ta teden tudi zgodilo, da sem imela res grozne bolečine v trebuhu v okolici, kjer sem bila rezana za CR. Me je še bolj bolelo kot po CR. Bolelo me je tudi, če sem lula, nazaj na ledvice, nisem mogla ne ležat, ne sedet, pomagalo mi je samo, da me je mož masiral v predelu ledvic. Bilo mi je tudi slabo in sem imela občutek kot da bom skup padla ali pa kot da imam ful vročino. Imam pa tudi jaz že menstruacijo in sem 5 mesecev po porodu.
|
|
|
|
RE: Veelike bolečine tam spodaj 30.10.2005 19:21:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Sama sem imela približno pol leta po porodu iste težave. Bolečine so bile tako grozne, da sem bila priklenjena na posteljo. Najhujša bolečina je trajala tudi po osem ur. Prav slabo mi je bilo od bolečin, tako da niti otroka nisem mogla dvignit. En teden po začetku bolečin se je pojavila menstruacija. Situacija je bila taka pri prvih dveh M po porodu. Potem se je stanje izboljšalo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?