|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pljučnica in pediatri
30.10.2005 15:47:14   
valči
Prosila bi za pomoč vse tiste,ki imate kaj izkušenj z pljučnico.Ima jo moj 2.5 leti star sin in me zelo skrbi,da je ne dobi še hči,stara devet mesecev.Je to nalezljivo,ker  že od včeraj kašlja,danes ji pa že hropi v pljučih,pa smrkava jeuser posted image

Drugo vprašanje pa se nanaša na prvega.In sicer,je vikend in dva dni praznikov in z pediatrom ne bo še tri dni nič,pa če mala kaj dobi?
V glavnem me zanima,če je katera od vas že kdaj klicala pediatra osebno na mobitel izven delovnega časa.Ker jaz njeno številko imam,mi je dala,samo,ne vem,če bi si jo drznila gnjavit,sedaj,ko so prazniki.Lara pa tako kašlja in piska,kot vlakuser posted image

Sem zakomplicirala,vem,če pa katera razume,kaj sem vprašala,lepo prosim za odgovoruser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pljučnica in pediatri
30.10.2005 15:56:00   
Anonimen
Če je virusna pljučnica, potem je vsekakor lahko nalezljiva. In če ti je pediatrinja dala mobitel, potem jo kar pokliči. Ona bo prva vedela, kakšno obliko pljučnice ima sin in ti bo najbolj vedela svetovat.

(odgovor članu valči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pljučnica in pediatri
31.10.2005 10:31:46   
mišek
Pozdravljena!

Ali je pjučnica nalezljiva ali ne? Ponavadi se prične z respiratornim infektom (povišana temperatura ali vročina, kašlanje, kihanje, smrkanje, ...), ki se lahko nadaljuje v spodnje dihalne poti-pljuča in pride do pljučnice. Torej lahko tvoj drug otroček dobi respiratorni inf. posebno če je prvi kašljal, smrkal, ... nezdravljen resp. inf. lahko privede do pljučnice.

Ne vem, če ti bo tvoja pediatrinja dala kakšne informacije, ker mora otroka VIDETI, zato ti svetujem če bo hudo ga odpelji pokazat k dežurnemu zdraviku.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?