|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   previjanje
30.10.2005 14:07:15   
tina104
zanima me, kako pogosto previjate svoje malčke in ali se z njihovo starostjo to kaj spreminja.

midva se previjava podnevi na 3 ure (včasi tudi na dve, včasih na 4 ali 5), ponoči se ne previjava več, ker ga tako samo zbudim. če pa je buden in noče zaspat, ga grem previt. tako se ponavadi previjeva zvečer ob devetih, pa potem zjutraj ob šestih ali petih. ali je to predolgo brez previjanja? no, sma bila že tudi 12 ur skupaj v eni plenički, ker se je zbudil vsakič samo za hranjenje in po par minutah zaspal nazaj.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: previjanje
30.10.2005 14:13:14   
Anonimen
Jaz sem delala podobno. Čimmanj kopliciranja, pa je. Fino rito očisti z vodo, na debelo namaži (vsaj jaz sem po nasvetu sester iz porodnišnice), pa ne bo nikoli nič vneta.

(odgovor članu tina104)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.10.2005 14:15:59   
Lana_s
Jaz jo previjam na 2-3 ure oz. po potrebi. Če spi je ne budim da bi jo previla. Zvečer jo previjem ob 19h in spi do jutra do 7h ko jo spet previjem.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.10.2005 15:09:28   
Ninica
Tudi mi se previjamo čez dam tam nekje na 3-4 ure odvisno, če je pokakana ali samo polulana, ponoči pa je ne previjamo več že od 2. meseca (sicer ponoči ne kaka). Zvečer pa nekje ob 8 ali 9 nazadnje in do jutra okrog 8 nič. Jo pa imam zjutraj nekaj časa nago, da se ji rita malo zluftauser posted image

LP, Ninica

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.10.2005 18:02:52   
ursk@
Enako kot Splišni.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.10.2005 19:44:20   
Dejča
Tudi jaz Tare ponoči ne previjam več (na začetku sem jo), pa spi po 9, 10 ur skupaj. Čez dan se previjava na pbl. 3 ure, razen če je prej ne zavoham , haha ...user posted image

(odgovor članu ursk@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.10.2005 20:12:50   
krompircek
ja tud mi se previjamo na tri ure čez dan.ponoči pa ne razen če se mi med dojenjem pokakauser posted image .Mislim da ni nič narobe če je ne previješ ponoči tako se vsaj ne zbudi.Mi nismo imeli nič rdeče rite.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.10.2005 21:39:33   
Anonimen
ko sva se dojile na 3 ure sem jo previla po vsakem al pa pred hranjenjem. večkrat prej ker je polivala in če sem jo pol je bla katastrofa. zdej pa po potrebi ko vidm da je plenica že ko bomba če ful pije, je to ful hitr, drgač pa na kake 3 ure. ponoč sem jo previjala sam če se je pokakala kar pa je blo en cajt stalnica. nočno sranje user posted image

(odgovor članu krompircek)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
31.10.2005 1:21:00   
KODA
Mi se ponoči nismo nikoli previjali,razen ,če  je bil pokakan.Drugače se otrok preveč razbudi.Čez dan pa potrebi.Če se je pokakal takoj,če je bil pa nalulan pa na vsake 3ure ali manj.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.10.2005 8:53:18   
Anonimen
Podnevi najmanj na 3 ure + dvakrat ponoči (ker je polno dojen, mi ponoči tudi kaka).

(odgovor članu tina104)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
2.11.2005 12:28:30   
Majdi
Iris previjemo nekje na 4 ure. odvisno, če je polulana ali pokakana. Neki časa je bil razmik še večji, ker je kakala vsake 4 dni enkrat. Zdaj se ji je prebava normalizirala in kaka po 3 na dan. Ponoči pa je ne previjam.

Iris je naš zlati sonček in zdaj se nam je pridružil še en sonček z imenom Sebastjan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.11.2005 16:54:08   
Aleksandrin
Med podoji, se pravi 5-6x na dan in 2x ponoči

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.11.2005 18:06:07   
soncek&luna
no, jaz aljaza preverim skoraj vsakic po hranjenju... sem pa tja kaksnega izpustim... ponoci pa ga ne previjam, razen, ce se mi zdi da je pokakan (takrat je tudi siten)....
sicer pa je prekmalu, da bi ne vem kaksno pametno rekla glede tega user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu Aleksandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
2.11.2005 18:28:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu soncek&luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
2.11.2005 21:23:16   
Barči78
Jaz jo previjem 4 - 5x čez dan, ponoči nikoli

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.11.2005 9:10:58   
Kety
Enako kot Barči, pa fino namažem s hladilno kremo! Ponoči smo previjali samo na začetku, ko se je pogosteje hranil in bil po vsakem podoju pokakan.

Kako izgleda vneta rita?! (Razen taega da je rdeča??)

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.