Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Močen kašelj in popadki 28.10.2005 22:26:44
|
|
|
|
NinaŠ
|
Menda naj kašelj ne bi niš pospeševal popadkov oz. poroda ali karkoli s tem povezanega (sem vprašala mojo G). Pa glede na to, da imam sem le dober teden pred PDP sem tudi živ dokaz za to . Jaz tudi že slabih 14 dni ful kašljam in ne pomaga nobena stvar (trpotčev, slezov sirup, čaji, med, limone,...) - meni svetovali še Apifit sirup (kupiš v vsaki trgovini), ki sem ga začela jesti včeraj - rezultati upam da pridejo. LP
|
|
|
|
RE: Močen kašelj in popadki 28.10.2005 22:28:43
|
|
|
|
Dejča
|
Jooj, joj, ne bi vedela odgovora, ampak po moji logiki samo kašljanje ne more sprožiti popadkov oz. poroda. Najbrž pa res ni prijetno - ne zate ne za otročka. Želim ti, da se čim prej pozdraviš in čim manj "potresov" za malo !!
|
|
|
|
RE: Močen kašelj in popadki 28.10.2005 23:44:27
|
|
|
|
KODA
|
Jaz imam alergijsko astmo.Med prvo nosečnostjo sem imela dva huda napada astme.To je tako hudo,da sem mislila,da bom pljuča ven vrgla.Pa še nič mi niso smeli dati,razen čistega kisika.Saj pomaga,ampak kasneje zaleže kot zdravila.Zdravnika sem vprašala,če to kaj lahko škodi otročku zaradi napenjanja.Ne nič ne škodi.Tadrugič pa ni bilo nič hujšega.Po tadrugem porodu,se mi je pa astma zelo umirila.Napadov skoraj nimam več.
|
|
RE: Močen kašelj in popadki 29.10.2005 7:57:00
|
|
|
|
Marogica
|
Tudi jaz sem v obeh nosešnostih tako kašljala. Sem moral do zdrvnika, ker slezov sirup ni in ni pomagal. Celo sede sem spala, pa vseeno nič Na koncu sem šla k zdravniku in pač dobila Sinekod. Ni šlo brez tega. Super občutek, da lahko človek zopet normalno vdihne, ne da bi ga na kašljanje posililo
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?