Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako narediti odtis dlani in stopala? 28.10.2005 21:15:31
|
|
|
|
b.nika
|
Mi smo stopalo in rokico namakali v gibs.Nogica je ratala brez problema, z rokico je šlo pa malo težje, ampak sva parkrat poiskusila in je lepo odpru dlan.
|
|
|
|
RE: Kako narediti odtis dlani in stopala? 28.10.2005 21:22:43
|
|
|
|
tinatona
|
Haj! Jaz sem mu kar hlače slekla in mu nogico pobarvala s tempero. Rokice pa tud nam še ni ratalo nardit. b.nika kolk gost gips si pa mela da je ratal odtis? Kako si ga naredila? Lp Tina
|
|
|
|
RE: Kako narediti odtis dlani in stopala? 28.10.2005 21:24:20
|
|
|
|
mammy26
|
jaz sem mojim trem naredila odtis iz Das mase.... nato pa vse lepo oblikovala in pobarvala.
|
|
|
|
RE: Kako narediti odtis dlani in stopala? 28.10.2005 21:47:03
|
|
|
|
b.nika
|
Ja kr gosti gibs, ne znam ti povedat.Naredila sva ga v krožnik, pa če bi krožnik malo nagnila, se ne bi polilo.
|
|
|
|
RE: Kako narediti odtis dlani in stopala? 28.10.2005 21:51:36
|
|
|
|
b.nika
|
Aja še to, kako sva naredila?Gibs se dobi v prahu, nato pa ga zmešaš z vodo.Mora biti pa kar gosta zmes, da rata. Veliko uspeha, če se odločiš za ta način.
|
|
|
|
RE: Kako narediti odtis dlani in stopala? 28.10.2005 22:34:21
|
|
|
|
Barči78
|
Jaz sem ji tudi pobarvala s temperami, predno sva se šli kopat, da sem jo takoj umila. Prej sem jo pa slekla, drugače bi bilo vse barvasto. Nogica je kar dobro uspela, rokica pa bolj švoh. Tudi ni hotla spustit dlani.
|
|
RE: Kako narediti odtis dlani in stopala? 28.10.2005 22:38:44
|
|
|
|
Alina_alin
|
kako z das mase? mi smo delali in je bila pretrda masa. sem dala malo vode čez pa še vedno pretrdo - tak da je odtis bolj slab?
|
|
|
|
RE: Kako narediti odtis dlani in stopala? 28.10.2005 23:15:00
|
|
|
|
Nina_
|
glih včeri sm bla pr kolegici ko sta mi z sinom nardila en plakat odiskov nogice in roke..ima neškodljive barve za kožo...namaže ga po rokici in skupaj delata odtise...zraven pa je imela tiste robčke ki jih ima za ritko brisat in je pol kr z tistimi ga obrisala..pa ni blo kaj packarij..
|
|
RE: Kako narediti odtis dlani in stopala? 28.10.2005 23:24:54
|
|
|
|
Spark
|
kakšne pa so to barvice. Jaz bi tudi, samo si ne upam s temperami.
|
|
|
|
RE: Kako narediti odtis dlani in stopala? 29.10.2005 5:55:08
|
|
|
|
Lunca1
|
Midva sva jo kar slekla do nagega, potem pa direkt v bano.
|
|
|
|
RE: Kako narediti odtis dlani in stopala? 29.10.2005 5:56:02
|
|
|
|
Lunca1
|
Mi imamo prstne barve, kupila sem jih pa v Baby centru.
|
|
|
|
RE: Kako narediti odtis dlani in stopala? 29.10.2005 7:44:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Iz das mase sem napravila. Kar potisni mu rokico noter, saj bo potrpel par sekund.
|
|
|
|
RE: Kako narediti odtis dlani in stopala? 29.10.2005 11:54:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Spark, v BTCju hala A spodaj v Levčku se dobijo barve za roke, noge..., ki so neškodljive in lepo pralne
|
|
|
|
RE: Kako narediti odtis dlani in stopala? 29.10.2005 17:02:25
|
|
|
|
SashaB
|
Mi smo tudi naredili odtise s prstnimi barvami, ki so neškodljive in namenjene otročkom, katere smo kupili v City parku, (mislim da je trgovina Leonado). Ustvarjali pa smo ko je malček spal in nato obrisali z mokrimi krpicami in nato s čistilnimi robčki katere uporabljamo za ritko.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?