|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PRECNA LEGA IN OBRACANJE
28.10.2005 18:07:00   
patricija*
Zdravo! Sem v 36. tednu nosecnosti in nasa puncka je ze kar nekaj casa v precni legi. Ce bo tako ostala, vem da je potreben CR. Zanima me, kaksne so vase izkusnje z obracanjem, baje da zelo boli. Kdaj ponavadi izvedejo obracanje? Koliko je se moznosti, da se sama od sebe obrne, magari z ritko navzdol, saj je receno, da je drobna in majhna, tako da bi jo lahko tudi tako rodila. Kaksne so vase izkusnje? Hodim pa na Ginekolosko kliniko v Ljubljano. Hvala za vase odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PRECNA LEGA IN OBRACANJE
28.10.2005 22:06:55   
Pajaca
Meni se je sama obrnila kakšen dober teden pred porodom na glavo. Prej je bila pa lepo počes. Mi pa niso nič rekli da bi jo obračali... pa sem isto v leonišču. Se je pa kar nekaj noči trudila da se okol obrne preden ji je ratal...... je bilo pravo norenje v trebuhu, samo kaj ko ne moreš pomagat....

(odgovor članu patricija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.10.2005 0:17:17   
KODA
Moja kolegica je imela med.vstavo pa so ji obračali otroka,pa se je obrnil vedno nazaj na med.vstavo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.10.2005 3:40:16   
mammy26
tudi jaz sem imela med. vstavo in ker je bolj malo uspešnih obratov, sem rodila s CR. Tako da niso niti poskušali.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.10.2005 8:41:52   
bobek05
jaz sem imela med. vstavo pa NIHČE NIKDAR ni niti omenil kakšnega obračanja (mislim takšnega, da bi mi ga ONI obračali).. je bil pa verjetno že malce prevelik na koncu da bi se sam obrnil, saj se je rodil 2,5 tedna prej (s CR) pa je imel 3,5kg.. (aja, rodila pa sem v MB)

meni je en G omenil, da za obračanje ful pomaga če se uležeš na kavč ali posteljo in si ful podložiš noge (in s tem spodaj zmanjšaš pritisk) - na tak način še baje obstaja možnost, da se otrok sam obrne.. no, pri nam ni gratalo..

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.10.2005 23:24:50   
Jessy
Jaz sem imela medenično in sem šla na obračanje v Postojno. Žal sem dala skozi le priprave, saj ko so se hoteli lotiti obračanja, so videli, da mi CTG kaže popadke, tako da sem šla še isti dan nazaj domov.

Meni so dali v žilo "metuljčka" za dovajanje nekega zdravila, ki sprošča mišice, ker moraš pri posegu biti popolnoma sproščen.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?