Tia27
|
Do zdaj smo obiskovali zdravstveni dom v Kranju dr.Ješetovo, ki je čudovita, ampak imamo problem z sestram v tem zdravstvenem domu, problem je v tem, da se nobeni nič ne da.Zgodilo se nam je da je otrok imel 40 vročine in ni bilo nobenega pred nami, ne za nami in je gospa sestra Jana rekla:tam se mal usedite in počakajte, ta "mal" je bil celih 50 minut, medtem je ona veselo srebala kavico z ostalimi sestrami na lastne oči videla, ko je moj otrok bruhal in imel 40 vročine.Ne morem verjet!Zdravnica je bila pa v ordinaciji, ampak ni imela še naše kartoteke, ker ko se je sestra Jana spomnila, da bi bilo le dobro kaj še narediti, pride mimo nas in šele nese kartoteko, mislim dost mi je vsega, radi bi šli privat pediatru, ker to je neznosno in kadarkoli pokličeš tja, je vedno potrebno komplicirat, zdravnika ti itak ne dajo na telefon, ni šans.Vem da bi morala se drgam pritožit, ampak ne vem če imam še energije, raje grem drugam, prejšnji teden je bila ista zgodba, otroci so na hodniku bruhali in spet ta gospa kraljica Jana, namesto, da bi vrgla vsaj podlogo na tla, da se ne raznosi bruharija odvrne: "joj, zdaj pa ni čistilke, da bi to počistila" in gre mimo.Mislim ne morem verjet, da je to sestra, ki dela z otroci.Prosim dragi starši pomagajte mi z nasveti kam privat pediatru.Hvala za razumevanje in nasvete.
|