Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NAKUPI V AVSTRIJI-GRADEC!! 27.10.2005 21:01:29
|
|
|
|
Twetty
|
Brez panike,toys je tam ko Ikea,za C&A pa vem samo v novem centru,mislim,da West al neki takega pa vse piše je označeno.
|
|
|
|
RE: NAKUPI V AVSTRIJI-GRADEC!! 27.10.2005 21:02:48
|
|
|
|
Twetty
|
Toys je tam ko Ikea,C&A pa v novem centru mislim,da West al neki...Vse je lepo označeno.
|
|
|
|
RE: NAKUPI V AVSTRIJI-GRADEC!! 27.10.2005 21:05:28
|
|
|
|
muki1
|
Če znaš do Ikeje je Toys tam zraven. C&a pa je eden v mestu, eden pa v tem novem nakupovalnem centru, pred Grazom, se itak pelješ mimo, ko greš do Ikee. Ti pa za cotike mogoče bolj priporočam tisti H&M zraven Ikee, ker imajo dosti več cotik kot v MB ali LJ, pa tudi večji je kot v tem novem centru, kjer je tudi C&A. Pa tudi mislim, da je cenejši od C&A, vsaj po mojih izkušnjah sodeč. V toys - u pa tudi ni pretirano dosti cotk, tam bolj vse ostalo kar rabiš za dojenčka dobiš.
|
|
RE: NAKUPI V AVSTRIJI-GRADEC!! 27.10.2005 21:46:47
|
|
|
|
rija
|
Temu novemu centru se reče SEIERSBERG, zadji izhod ca. 2 km pred gradcem na desni strani iz smeri Šentilja.
|
|
RE: NAKUPI V AVSTRIJI-GRADEC!! 27.10.2005 21:48:45
|
|
|
|
tinica
|
Toys je zraven ikea, C&A pa je v nakupovalnem centru Seiersberg. To je kraj Seiersberg, ki se nahaja malo pred Grazom. Lp, tina
|
|
RE: NAKUPI V AVSTRIJI-GRADEC!! 28.10.2005 6:43:21
|
|
|
|
Lunca1
|
Toys je čisto zraven krožnega križišča, kjer zavijaš za IKEO in sicer zavij tu kot za IKEO, potem pa prvi semafor levo in potem se drži levo, pa boš našla.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Katero ime za fantka?SadrikaKatero ime vam je lepše?Tilen (
50%)
Aljaž (
50%)
Število vseh glasov: 404Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!