|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (280. nadaljevanje)
29.10.2005 15:30:51   
GoYa
Kalina, user posted image user posted image user posted image user posted image  da se ti je uspelo prijaviti. In  da te mal potoložaim - mi imamo od danes tudi sušo. Do kdaj, pa še ne vem. Vem sam,da te zdaj ne morem več zafrkavat  user posted image

BettyRR, ne vem zakaj se počutiš manj vredno. Daj, glavo pokonci. Tudi tebi bo uspelo.

In Darji* in Mojci9000 želim, da vama tale IVF prinese eno bejbiko ali dve.

Lp

(odgovor članu BetyRR)
Neposredna povezava do sporočila: 26
30.10.2005 19:13:48   
GoYa
No, smo hitro končali tole sušno obdobje. Danes nismo meli punkcije. Sem zopet v akciji čez cca 2 tedna. Tokrat pa mora bit.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
31.10.2005 9:39:10   
mihi78
pri meni kriza še vedno traja user posted image . včasih je slabše, kateri drugi dan pa potem spet boljše. korak za korakom!
lp

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 28
31.10.2005 14:35:46   
Anonimen
user posted image En lep pozdrav!!!!
Tastare me že poznate,tanove pa še boste,pa čeprav se mal redkeje oglašam tu na vaši strani...kaj čmo novo je pa bolj smo zgubljeni po forumu.Prej sem bila reden gost.user posted image
Pa vseeno sem v mislih z vašim upanjem in čakam vsako dobro novico.

(odgovor članu Massa26)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
31.10.2005 16:40:49   
Sisy
En lep pozdravček!

Po dolgem času se vam spet oglaša zdaj že ene trikrat potrjena fosilka user posted image  ki še kar čaka,čaka in upa....Nekaj časa sem bila na "off", ne namenoma,moram pa rečt da mi je kar pasalo...Sem rabila mal časa da sem se nakulirala,nehala tako močno obsesirat okrog dojenčkov,nosečnosti in vsega v zvezi s tem...in se mi zdi da sem zdaj precej manj ali pa skoraj nič obremenjena in da gledam na to..ok ko bo pač bo...in mi je tako veliko lažje...Uživam življenje,ko mi bo namenjeno pa bom tudi zanosila.....

Trenutno stanje: Od laparaskopije je minilo 5 mesecev,tako da sem bila ponovno pri Dr.Rešu,ki mi je rekel da nič čakat...Zato mi je predpisal Klomifen (ta mesec sem ga že pridno papcala ),doma smo pridno user posted image ,zdej pa čakamo rezultat tega "čudežnega" Klomifena...user posted image  Čeprav ko berem vaše poste in izkušnje opažam da tudi ta nima nekega baš velikega efekta....No,bomo videli...tam nekje sredi novembra.....pustmo se presenetit....

Drugače pa...sem kar malo šokirana ko vidim polno novih članic in samo peščico starih forumovk...Sem hkrati vesela ker je večini uspelo,po drugi strani pa se sprašujem "Madona,a res spadam v tist majhen procent ki jim še ni???" Najbolj me je pa šokiral podatek da sem na forumu včlanjena ŽE od leta 2003user posted image

Vesela pa sem da sem ponovno nazaj in da bom z vami delila trenutke sreče in pa tudi žalosti...veseli me da sem ponovno spet del vas....in da bomo skupaj stiskale pestke za te naše tako željene črtice.....

user posted image

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 30
1.11.2005 8:22:03   
Anonimen
Sisy, dobrodosla nazaj (sicer nisem prepricana, ce se midve ze poznava ali ne user posted image  ) !

Tudi sama sem ze kar nekaj casa fosilka. Zadnje casa skusam tudi sama ziveti v smislu, ko bo, pa bo, in zaenkrat mi se kar dobro uspeva. Mogoce je zdaj tudi malo *lazje*, ko vsaj vzrok zakaj ne grata, poznamo.
Res je, veliko novih clanic se je pridruzilo, mnoge med njimi so ze srecke user posted image , pa tudi kar veliko fosilkam je ze uspelo!!!! Stevilo foseck user posted image , se tako vztrajno visa in prav je tako!!!  user posted image user posted image user posted image

Skratka, upam, da prav kmalu docakas pluseka! user posted image

Lep pozdrav vsem,

user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
1.11.2005 16:21:47   
miska2004
Pozdravljene sotrpinke, da se še jaz malo pofočkamuser posted image
Tiste z malo daljšim stažom me poznate, ta nove pa ne, ker se kar nekaj časa nisem nič javljala... razlogov več, od tistega, da sem bila na OFF, do pomanjkanja  interneta, do pomanjkanja časa navsezadnjeuser posted image  Ampak mi je kar pomagalo, nič več se nisem tako obremenjevala, kot prej. Vdala sem se v usodo, oz. sem jo vzela v svoje roke user posted image  - šla sva v postopek umetne! V petek imam punkcijo...občutim tako strah kot veselje. Ampak vsaj vem, da se nekaj premika na tem področju.

Vsem nosečkam iskrene čestitke, vsem ostalim, bodočim nosečkam, pa želim da se jim ta največja želja čimprej izpolni.user posted image  

In hvala vsem, ki mislite name in stiskate pesti (posredno in neposredno - katere so to, že vejouser posted image )

Pa srečno vsem skupaj!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.