|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost?
27.10.2005 17:54:52   
jasny
Vprašanje: ali se je kateri zgodilo to, da je bila kljub krvavitvi (menstruaciji), ki je prišla na pričakovani dan noseča?
Dva dni preden je prišla sem naredila test (BC mini), ki je bil negativen.
Drugače nimam nobenih posebnih znakov...samo karkoli pojem (normalne količine) mi je težko v želodcu,...ves čas pa imam občutek da je trubuh napihnjen in malenkost bolj trd kot ponavadi. 
Aja, prvi dan menstruacije pa je bil peklenski (obupni krči kot še nikoli v življenju), količine krvi pa je bilo v 4 dneh veliko manj kot ponavadi.

Naj jutri še enkrat naredim test ali naj počakam na naslednjo menstruacijo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost?
27.10.2005 18:00:26   
Anonimen
Kot bi brala sebe... isti primer ta mesec. Pa sem hotela naredit še en test, vendar sem se premislila. Tolažim se s tem, da je za vse kriva psiha. Sedaj ob koncu M, mi je bolje in se že veselim prihajajočega meseca, vendar se ne bom toliko obremenjevala ali smo ga naredili ali ne in tudi test ne bom delala tako kmalu, kot nazadnje. koliko časa se že trudiš?

(odgovor članu jasny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.10.2005 18:10:09   
tinaaja
En mesec nesigurnosti in sprasevanja, ali je ali ni... ali pa test... Odgovor je kot na dlani ...

Drzim pesti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.10.2005 18:14:31   
jasny
Me je kar sram povedat, da šele drugi mesec. Ampak sem res mislila, da nama bo ratalo v prvo...user posted image  Sej vem, da bi tiste (če že ne), ki se trudijo že veliko dlje na moje vprašanje user posted image  in se user posted image , ampak zame je vse novo- zato pa tudi postavljam vprašanja glede tega kar me zanima.

Koliko časa pa že vidva delata na user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.10.2005 18:32:31   
sašaš
Oj!

Še ena taka tuki! Ampak jaz sem 99%, da nisem noseča - pa tudi ni bilo planirano...sva se samo malo afnala, saj je bilo že nekaj dni po ovulaciji. Potem pa sem dobila M 3 dni prej (pa imam res full redno), trajala je enako dni samo veliko šibkejša je bila pa še mozolj se mi ni noben naredil (se mi vedno). Pa sem že takrat pomislila...kaj pa če??? Sledile so razne prebavne motnje in bolečine v želodcu (ki so mi bile prej skoraj neznane). Zato sem spet večkrat pomislila....

No, saj bi bila zeeeloooooo vesela, če bi slučajno bilo to to, ampak sem zdaj res prepričana, da ni. Saj zdaj čutim ovulacijo...in včeraj sva se spet malo poafnala user posted image ....ampak zares bova šla v akcijo pa šele decembra! user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu jasny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.10.2005 21:35:15   
Jančika_
Punce, vsem vam želim, da se čimprej prime, vam pa polagam na srce nekaj: ne želite si, da bi krvavele kljub nosečnosti. Vzemite to raje tako, kot najverjetneje je - navadna, mogoče malo hecna M. Verjemite mi, ko boste noseče, si niti slučajno ne boste želele krvaveti. To je takšen strah in travma, da je res nobeni ne privoščim.

Upam, da se boste kmalu veselile dveh črtic ali plusa.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.10.2005 21:40:27   
Anonimen
Jasny, potem bi moralo biti mene tudi. Tudi jaz bom drugi teden poskusila drugič. user posted image

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.10.2005 21:53:09   
Anonimen
Si meriš BT? Jaz sem začela. Pa nisem bila najprej navdušena, saj je s tem preveč dela. Vseeno sem poskusila in že to, da je nekaj dni zjutraj enaka (36,1) je napredek. Ob O naj bi se dvignila na 37 - približno... bomo videli. Da bi si šla pa že O teste kupovat, se mi zdi pa malo pretirano na samem začetku. Obveščaj me še, glede na to, da imava podobne "težave". user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.10.2005 23:11:56   
Anonimen
Jasny, si naredila še kak test?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
29.10.2005 23:38:01   
jasny
Ne, bom kar počakala do naslednje user posted image . Škoda se mi zdi uničevati teste...bomo vidli. Upam, da je 17. ne bo user posted image . Kdaj jo pa ti ne pričakuješ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.10.2005 20:15:12   
Anonimen
Jo neeeeeeee!!!
Ker se že veselim O okoli 7.10. user posted image

(odgovor članu jasny)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?