Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj kupiti mentorju in somentorici ??? 26.10.2005 17:44:05
|
|
|
|
Dejča
|
Morda kakšno knjigo (npr. aforizmov), šopek, lončnico???
|
|
|
|
RE: kaj kupiti mentorju in somentorici ??? 26.10.2005 17:44:44
|
|
|
|
Dejča
|
Aja - pa veliko sreče in uspeha ti želim!!
|
|
|
|
RE: kaj kupiti mentorju in somentorici ??? 26.10.2005 18:03:39
|
|
|
|
lex
|
Jaz nisem kupla nič. Je pa boljš dat po zagovoru kot pa po podelitvi, ker po zagovoru si sam z njimi oz. vas je manj, po podelitvi nas je blo pa 100 študentov + vsi starši, pa se mi zdi, da mentorja sploh nisem vidla. Pa po podelitvi je slikanje,....................... pač en kup stvari se dogaja. Držim pesti in sploh ni tako hudo, ker si itak napisala diplomsko tako, da kar brez straha in da ne boš na koncu razočarana tako kot sem jaz bla - tud če bi se hotla komu zahvalit so tak na hitro šli iz sejne sobe, da niti sape nisem utegnila zajet, pa jih že ni blo več. Dobiš pa tri ali štiri vprašanja, profesorji v komisijo vidijo diplomsko prvič šele tam, tako da pogledajo kazalo, preberejo kaj med tvojim zagovorom, nato dobiš vprašanja in to je to.
|
|
RE: kaj kupiti mentorju in somentorici ??? 26.10.2005 18:41:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz nisem dala nič, ker imajo tega itak vse polno. Čez čaz se te sploh ne bo spomnila, tvojega darila pa itak. Včasih je beseda HVALA, dosti več vredno kot kakršno koli darilo. Mogoče gresta na kavo, pa še kaj potračata glede zagovora,...
|
|
|
|
RE: kaj kupiti mentorju in somentorici ??? 26.10.2005 18:59:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Sama sem ji nekaj tednov po diplomi na govorilne ure nesla en prtiček z idrijsko čipko (jih dela moja babica) in belgijske čokoladke. Nesla pa sem ji zato, ker je bila res izredna mentorica. Če bi bila povprečna, kot je bil mentor pri drugem predmetu, potem ji ne bi nesla nič. Veliko uspeha na zagovoru. Saj ni tako hudo, to je le še formalnost!
|
|
|
|
RE: kaj kupiti mentorju in somentorici ??? 26.10.2005 20:00:46
|
|
|
|
Moyca_
|
eto letim zdaj v Spar po nekaj. Ja moja somentorica je bila tudi izredna- toliko mi je pomagala,...
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?