|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kosila v vrtcu ne je
26.10.2005 13:50:40   
čebelica maja
Pri nas je pa tak problem, da moj še ne dveletnik, v vrtcu skoraj nikoli ne je kosila. Sem govorila s pomočnico in jo malo povprašala če sploh kaj je in.... pa je rekla, da dop. malico poje, vendar pri kosilu pa reče NE in da ga potem tudi ne silijo. Po kosilu pa gre spat. Ko se zbudi pa malico zopet poje - seveda, saj je tudi full lačen. Se mi zdi škoda, da kosila ne je, saj s sadjem in prigrizki, ki jih dobi za malico, ne dobi vseh potrebnih snovi. Jaz mislim, da je on že tolk zaspan pri kosilu, da tud jesti več ne more, saj vstane vsak dan že ok. 5h zjutraj, potem je pa čist crknjen. Je pa tudi zelo slabokrven in bi res rada vidla, da je kosilo. Kaj predlagate? Naj se kar sprijaznim in mu kuham kosilo potem doma ob 17h? Dobrodošel vsak nasvet!???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kosila v vrtcu ne je
26.10.2005 13:56:32   
Anonimen
reč jim nej ga mal posilijo al neki. moja tamala tut noče jest in tul sploh predn dobi prvo žlico v usta. pol jo je treba pa kej nafintirat pa mal se potrudit pa kr poje nekej. če bi pa sam rekla a boš jedla, NE, pol pa nč, pol pa nebi nč jedla

(odgovor članu čebelica maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.10.2005 13:58:23   
viv_
Ali pa reči vzgojiteljicam, danj spustijo dopoldansko malico (čeprav to je težko, ker bo videl ostale ko jejo), da bo za kosilo dovolj lačen.

Naše vzgojiteljice so rekle, da pri ostalih obrokih ne, pri kosilu pa vztrajajo da otroci jejo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.10.2005 22:32:50   
piščanc
pri nas doma je za kosilo vedno problem, ker jo mine jesti, ko poje par žlic. v vrtcu pa vedno vse poje, zato sem fuul vesela.

poizkusi se pogovoriti z malim, pri nas bi palilo tudi to, da ji obljubim da jo pridem po kosilu iskat (parkrat vzemi dopust, če si v službi), če vse poje, ali da ji kupim pobarvanko če vse poje v vrtcu. z vzgojitejico se pa pogovori, da želiš da je kosilo, oz. naj ti točno poročajo kako je bilo, ko prideš ponj.

Ponavadi se jih da taktično prepričati

iz malega zraste veliko

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.10.2005 21:27:19   
elizabeta p
Moj pa zajtrka noče jest. Kosilo, malico je zajtrka pa noče. Silijo ga pa tudi ne.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.10.2005 22:50:51   
Anonimen
Naš tudi noče jest kosila, pa je danes šla vzgojiteljica v kuhinjo, da so spasirali hrano. Potem pa je jedel. user posted image  Temu se čudim, ker je mali jedel že nepasirano hrano. Je to zdaj kaka nova finta ali kaj?

(odgovor članu elizabeta p)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.10.2005 10:54:18   
JANAG
moj sin ponavadi komaj čaka, da pridemo domov in poje kosilo.
Če pa smo slučajno zunaj, pa mu dam kako žemljico, jogurt. Seveda ob dejstvu, da je v vrtcu pojedel kosilo

Jaz bi ti svetovala, da mu skuhaj ko pridete domov. Sicer pa se sama spomin, ko sem še v o.š hodila in smo ravno tako imeli kosilo, pa smo zmeraj še kosilo pojedli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.10.2005 10:58:50   
Anonimen
moj ne je ne zajtrka, ne malice in ne kosila. razen če ni pohano meso ali makaroni. pa četudi so makaroni ali pohano, doma potem okoli 16. ure vseeno je skupaj z mano (o.k., spet pohano ali makarone, ali pa včasih še celo riž). tako da ti mu kar skuhaj doma. v vrtcu naj ga ne silijo, bo še kakšen odpor do vrtca ali hrane dobil.

(odgovor članu JANAG)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.10.2005 11:08:22   
Anonimen
Naša Ana niti pod razno ne spravi vase zajtrka, malice in še kosila. 3 obroki na dan so zanjo čez glavo. Mogoče tudi pri tvojem naj raje spustijo malico in mu dajo samo kosilo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
28.10.2005 11:34:28   
viv_
Samo silit ne s hrano - pri meni so doma to počeli ko sem bila majhna in imam še sedaj odpor do kuhane hrane! Res!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.10.2005 2:14:07   
KODA
Našedva pa zajtrk slabše jesta,Pri kosilu pa ni problemov.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?