Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pri kolikih letih ste začeli razmišljati ... 10.11.2005 18:17:18
|
|
|
|
Marogica
|
Ti Pika, boš dobila sigurno dvojčke, pa bova skoraj na istem
|
|
RE: Pri kolikih letih ste začeli razmišljati ... 10.11.2005 18:18:22
|
|
|
|
polona2
|
Nisem nikoli razmišljala o tem, da bi imela družino. Prej kot to, sem si sebe zamišljala samsko, v družbi treh mačk. Pa je življenje prineslo svoje...
|
|
|
|
RE: Pri kolikih letih ste začeli razmišljati ... 10.11.2005 18:48:04
|
|
|
|
PIKA
|
Marogica, nehaj, dvojčkov pa si zaenkrat ne želim, saj se mi bo zmešalo! Polona, midva pa imava družbo petih mačk, dveh psov, enega zajca, dveh konj, treh kokoši in enega petelina, za povrh pa še petih koz, ko bova pa imela še , bo naša Noetova barka pripravljena za odplutje - v norišnico!
|
|
|
|
RE: Pri kolikih letih ste začeli razmišljati ... 11.11.2005 15:20:40
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
pika potem vama pa iskreno želim čim prejšnjo zanositev !
|
|
|
|
RE: Pri kolikih letih ste začeli razmišljati ... 11.11.2005 15:46:11
|
|
|
|
artista7
|
midva se bova verjetno za to odločila drugo leto ali morda čez dve leti, ko bova stara nekje 25. To mi je nekje ravno prav, da poštimava vse kar imava za poštimat; jaz svoje zdravje, on pa zaposlitev. Potem bova 100% pripravljena; si pa to želiva že odkar hodiva skupaj (ravno danes je 2 leti) in če se bi slučajno zgodilo, tudi verjetno ne bi bil problem- bi bila isto zelo vesela
|
|
|
|
RE: Pri kolikih letih ste začeli razmišljati ... 11.11.2005 16:39:16
|
|
|
|
baguSka
|
Ko sm spoznala zdejšnga fanta. Prej sm vedno govorila, da bom sama s psi. Stara sm bla skor 25, pr 26-ih pa sva se odločila za korak, da željo uresničva. Stara sm zdej 27, pa želja še ni izpolnjena.
|
|
|
|
RE: Pri kolikih letih ste začeli razmišljati ... 12.11.2005 23:06:01
|
|
|
|
Barči78
|
Pri 23-tih sem spoznala moža, pri 24-tih sva se odločila za dojenčka.
|
|
RE: Pri kolikih letih ste začeli razmišljati ... 13.11.2005 16:57:43
|
|
|
|
buča
|
svojega sem spoznala pri 17 letih,on je bil star 19 let.Takrat nisva še nič načrtovala,sva ga sam žurala.Niti nisem vedela,da bova skup ostala...taktar sva bla zaljubljena,pocukrana,sedaj je zelo drugače.Pri 24 sva se odločila za in se je tako 1 prijelo,pa fantek ni preživel ...potem sva na vrat na nos delala na 2 otročku,vsak dan,kot stroj in se je po 3 mesecih prijelo.Sedaj sva bila avgusta že 11 let skupaj in imava 2,5 let staro punčko,marca bom jaz stara 29 let(kr neki),moj pa januarja 31.KAM TA ČAS BEŽI;KAM SE MU MUDI... v glavnem,upam,da bom naslednje leto dobila še eno sončece....pa potem še eno(kolk sem skromna)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?пеперутка16Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.Da. (
0%)
Ne. (
80%)
Kakor kdaj. (
20%)
Ko se prehladim. (
0%)
Število vseh glasov: 5Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!