|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pri kolikih letih ste začeli razmišljati ...
10.11.2005 18:17:18   
Marogica
Ti Pika, boš dobila sigurno dvojčke, pa bova skoraj na istemuser posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu PIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
10.11.2005 18:18:22   
polona2
Nisem nikoli razmišljala o tem, da bi imela družino. Prej kot to, sem si sebe zamišljala samsko, v družbi treh mačk. Pa je življenje prineslo svoje...

(odgovor članu PIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.11.2005 18:48:04   
PIKA
Marogica, nehaj, dvojčkov pa si zaenkrat ne želim, saj se mi bo zmešalo! Polona, midva pa imava družbo petih mačk, dveh psov, enega zajca, dveh konj, treh kokoši in enega petelina, za povrh pa še petih koz, ko bova pa imela še user posted image , bo naša Noetova barka pripravljena za odplutje user posted image user posted image user posted image  - v norišnico!

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 28
11.11.2005 15:20:40   
nInAzWeRiNa
pika potem vama pa iskreno želim čim prejšnjo zanositevuser posted image !

(odgovor članu PIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 29
11.11.2005 15:46:11   
artista7
midva se bova verjetno za to odločila drugo leto ali morda čez dve leti, ko bova stara nekje 25. To mi je nekje ravno prav, da poštimava vse kar imava za poštimat; jaz svoje zdravje, on pa zaposlitev. Potem bova 100% pripravljena; si pa to želiva že odkar hodiva skupaj (ravno danes je 2 leti) in če se bi slučajno zgodilo, tudi verjetno ne bi bil problem- bi bila isto zelo veselauser posted image

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 30
11.11.2005 16:39:16   
baguSka
Ko sm spoznala zdejšnga fanta. Prej sm vedno govorila, da bom sama s psi. Stara sm bla skor 25, pr 26-ih pa sva se odločila za korak, da željo uresničva. Stara sm zdej 27, pa želja še ni izpolnjena.

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 31
12.11.2005 23:06:01   
Barči78
Pri 23-tih sem spoznala moža, pri 24-tih sva se odločila za dojenčka.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu PIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 32
13.11.2005 16:57:43   
buča
svojega sem spoznala pri 17 letih,on je bil star 19 let.Takrat nisva še nič načrtovala,sva ga sam žurala.Niti nisem vedela,da bova skup ostala...taktar sva bla zaljubljena,pocukrana,sedaj je zelo drugače.Pri 24 sva se odločila za user posted image  in se je tako 1 prijelo,pa fantek ni preživeluser posted image ...potem sva na vrat na nos delala na 2 otročku,vsak dan,kot stroj in se je po 3 mesecih prijelo.Sedaj sva bila avgusta že 11 let skupaj in imava 2,5 let staro punčko,marca bom jaz stara 29 let(kr neki),moj pa januarja 31.KAM TA ČAS BEŽI;KAM SE MU MUDI...user posted image v glavnem,upam,da bom naslednje leto dobila še eno sončece....pa potem še eno(kolk sem skromna)user posted image

(odgovor članu PIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 33
13.11.2005 17:52:47   
pika74
Pri 18-19 sva začela hodit... in potem sva se pri 25 (ko sva postavila streho nad glavo in ko sva diplomirala) odločila za user posted image . Sedaj sem stara 31 pa še vedno čakamo na čudež... ampak vem, da nama bo uspelo.

user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.

Da. (0%)

Ne. (80%)

Kakor kdaj. (20%)

Ko se prehladim. (0%)

Število vseh glasov: 5

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!