Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
m, a mi lahko ktera, mal pomaga? 25.10.2005 22:57:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer! Vem, da ne spada sem, sam tu ktera le kaj pove. Imamm eno vprašanje, ki bo pa morda čudno zvenelo. Danes preden sem se umila, sem opazla, da imam okoli bradavic, svetel nabreknjen kolibar, takoj za njim pa še temnega. Trenutno je kolobar nabreknjen in se kr malo sveti od polnosti. zanima me le, kaj bi tole lahko bilo, ali a me mora postati strah, to me pa malo že je. Naj vam povem, noseča nisem(Vsaj prehitro bi bilo za govorit, ker M čakam komaj novembra), tko da, vam bom hvaležna za kakršenkoli odgovor. Najlepša hvala, vnaprej
|
|
|
|
RE: m, a mi lahko ktera, mal pomaga? 26.10.2005 8:43:28
|
|
|
|
Katja & Kiara
|
Ne vem sicer kaj bi to lahko bilo, ampak mogoče si pomislila tud na najhujše, kar je pa malo verjetno. Če imaš spremembe simetrične na obeh dojkah, je bolj verjetno da so odreagirale na kakšno hormonsko spremembo. Mogoče pa si vseeno noseča Jaz ti svetujem, da jih spremljas nekaj dni. K zdravniku pa takoj, če opaziš izcedek, rdečino, oteklino ali bolečino.
|
|
|
|
RE: m, a mi lahko ktera, mal pomaga? 26.10.2005 8:47:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Se strinjam s Katjo& Kiaro. Kot sem ti povedala že včeraj, če maš to na obeh dojkah, ne more bit nič tazga narobe. Probi vseeno na med over net vprašat, sam zelo podrodno razloži, čeprav najbrž ne bo mogel vedit, če ne vidi. LP, prideš pop na MSN?
|
|
|
|
RE: m, a mi lahko ktera, mal pomaga? 26.10.2005 9:24:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, cukrček, ne nasedamo. Žal nasedaš ti, kar je logično glede na to, da je res velik čudakov tle gor. Sam tale zagotavljam da ni, ker vem katera je to, ker sem včeraj zvečer z njo preko MSN komunicirala in je tud mene to vprašala, sam ji nisem znala pomagat. Brez skrbi, ne gre za natego!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......