|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uvajanje v vrtec
24.10.2005 18:41:36   
Marsan
Lepo pozdravljeni!

Zanimajo me vaše izkušnje z uvajnjem otroka v jasli!
Pri nas je zgledalo takole: prvi dan kar vredu, z otrokom sva bila 1,5 ure skupaj v sobi. Za naslednji dan pa je bilo rečeno, da se otroka smo zelo na hitro porine skozi vrata in ga pride iskat čez 45 min. In tako tudi naslednji dan. Ta dva dni, ko sem ga prišla iskat, je imel očke čisto zatečene od joka! Po tretjem dnevu uvajanja, je otrok dobil vročino in nasploh se je čisto spremenil. Stalno je stokal, zbujal se je ponoči čisto objokan (pred vrtcem smo celo noč spali), stalno smo morali biti zraven, otrok je bil čisto preplašen!
Moje mnenje je, da se je prehitro znašel brez domačih ljudi (že drugi dan). Ob vpisu v vrtec je bilo namreč rečeno da se uvajanje opravlja postopoma in da se starši oddaljujejo postopoma skozi cel teden ali dva.
Vprašanje je kako je uvajanje zgledalo pri vas in kakšno reakcijo je imel otrok?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Uvajanje v vrtec
24.10.2005 19:50:36   
gala
Bogi revež, me je kar srce zabolelo, ko sem prebrala, kaj si napisala. Pri nas je uvajanje potekalo toliko časa, kot ga je Miška rabila. Ker je zelo družabno bitje, je bilo malo krajše, vendar sem bila vseeno cel teden z njo v vrtcu, le vsak dan sem jo pustila malo dlje samo, na igrišču, ko se je igrala, da se je zamotila. Šele naslednji teden je prvič sama prespala tam, se mi zdi, da v torek, vendar sem jo čakala, tako da sem bila čisto blizu, ko se je zbudila.
Bolezni pa so druga  zgodba...
Veliko sreče in čim manj solz!

(odgovor članu Marsan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.10.2005 21:36:15   
jagoda
Midva se že ves mesec uvajavauser posted image user posted image user posted image Še k sreči, da je to mogoče. Prva dva dni sem bila z njim. Ko je vzgojiteljica videla, da se igra in me sploh ne pogleda, je rekla, da bo pol ure sam. Pol smo do petka podaljšali na eno uro. No pol sva bila tri dni doma (so mu zobki rastli in je imel vročino) in je bil spet nekaj dni eno uro, pol pa dve, nato sem ga pripeljala na zajtrk in je ostal 2,5 ure. Zdaj pa sva spet en teden doma, ker ima vnetje ušesuser posted image user posted image user posted image user posted image Kako bo v sredo nimam pojma.user posted image Se mi pa zdi, da tega uvajanja ni konca. Ampak ne želim, da gre prehitro, ravno zaradi takih stvari, kot jih ti pišeš. Doma sicer malo bolj kliče mamo odkar je v vrtcu drugače pa ni nobenih problemov. Aja, pa vedno se od njega poslovim. Ne porinem ga v igralnico in grem. če se ne posloviš, je otrok ves čas zmeden, ker nikoli ne ve kdaj ga boš kje pustila in izginila, zato še bolj hodi za tabo in te hoče imeti ves čas na očeh.

Upam, da bodo težave kmalu minile in čimmanj bolezni!

(odgovor članu Marsan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2005 22:28:55   
bskrle
Pri nas nisva bila z otrokom v igralnici. RES PA JE, da smo ga prišli enkrat družinsko pregledat vrtec.
Lepo sva jo oddala vzgojiteljici, vsak dan eni in isti. JE pa res, da je bilo  v začetku 4-5 otrok v skupini. Počasi smo podaljševali čas bivanja. PO 14 dneh se je navadila, tako da zjutraj ni joka ob poslavljanju. Stara je bila 16 mesecev.

(odgovor članu Marsan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?