|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ASTMA IN Alergija na pršice, plesni pse in mačke
24.10.2005 15:46:42   
mojcapr
No ko sem se nehala obremenjevati, da ima mlajša hčera alergijo na jajce in ko sem se že privadila je taveči dobil astmatične napade in posledica je bila alergeni test in s tem alergija na
user posted image pršice, plesni, pse in mačke. No saj to nobeden nima doma, ane?????user posted image
Že sem naročila prevleko za jogi. Samo sem v dilemi, če ne bi raje zamenjala tudi jogi? Posteljnino pa tako imam antialergeno. No kaj pa bategel sesalec je res vredu za pršice?user posted image
Umaknili smo tepih, sam zaves pa ne moremo, drugače imamo razstavo na cesto. Nekje sem slišala za sprej, a mi ga katera lahko priporoča in kako se uporablja. Kaj pa brisanje prahu, dnevno ali je dovolj tedensko?
Drugače ni imel nobenih težav(solznih oči ali nahoda) , samo sedaj je začel dobivati te napade.user posted image
Upam da nisem preveč zatežila ampak po iskalniku nisem nikjer našla nič pametnega, tako da upam na vašo pomoč. Ja kaj pa bioresonanca, ste za ali proti. Prav res sem v dilemiuser posted image . No čim hitrejši in sončni teden od mamice s kar dvema alergikoma.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ASTMA IN Alergija na pršice, plesni pse i...
25.10.2005 17:05:55   
tejč
Mojca, pozdravljena!
Sicer naša punca (še) nima potrjenih kakih alergij, sva pa oba z možem alergika, oba na pršico in pelode trav.
Naj ti povem, da smo mi kupili prevleke za jogi od Intervent firme, kjer oblečeš jogi v to prevleko in pereš vsak teden posteljnino, to prevleko pa enkrat na par mesecev. Pršic ostane po 3 mesecih menda komaj 1 procent, ostale pa dobesedno pocrkajo brez hrane v jogiju. Jogi se ti ne splača menjat, ker se pršice naselijo v treh tednih spet nazaj v novega.
Pršilci-spreji ne pomagajo, ker odstranijo samo pršice na vrhu jogija.

Batagel sesalec? Ne vem, važno da ima tisti hepa H filter.

Namesto zaves svetujem žaluzije, ali pa pranje zaves vsak teden.

Brisanje prahu dnevno, tudi po tleh, vsaj pri nas je tako.

Pa glavo pokonci. Mogoče bodo težave in alergija izginila sama od sebe, samo res pazite na pršice, ker so user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in otrok zeloooo trpi, čeprav ne ve, da ga duši.
Pri meni-jaz imam astmo od 3.leta starosti-je izginila zdaj z nosečnostjouser posted image .

Koliko je star ta otrok?

lp in srečno

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.10.2005 17:51:03   
mojcapr
Gašper je star 4 leta. Naročila pa sem prevleko v Sanolaborju. Samo mislim, da je na elastiko in je samo na površju jogija. Kaj bo to vreduuser posted image ? No kaj pa dormeo, ki je tako opevan v reklamah, a je vredu za alergike?
Kaj moraš prat tudi povštre in kovtre vsak teden ali samo prevleke?
Brala sem, da pršice pokrepajo pri 60 C, na povštru antialergijskem pa piše, da se pere lahko pri 40C. Kje je tu logika, ali pa mogoče ne morejo v notranjost povštra?
Upam da bo tudi našemu mišeku alergija in s tem tudi astma izginila v puberteti.
Lep večer.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.10.2005 17:56:34   
tejč
ne vem, tole na elastiko....user posted image
dormeo? ne verjamem.
sej tud na določenih pouštrih piše, sam to je bolj tko tko...ne more zares zadržat pršic.
mi pouštre in kovtre vsak drug teden peremo, pa mamo tud kao na 40 stopinj-piše, ampak mi VSE peremo na 60 in se ni nč zgodilo, skrčlo sl kej tacga...
lp
ja, držim pesti za fanta!

odtipkaj v iskalnik intervent in preberi o pršicah in ukrepih.

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.10.2005 18:09:30   
KODA
Pri meni je alergijska astma udarila na plano pri mojih 26 letih.Pokazalo se je ,ko sem dobila lokalni anestetik ko so mi izruvali zob.Dobila sem qeenkejev edem.(zaotekel obraz).Nato so mi naredili testiranja.Alergija na lokalni anestetik,na aspirin,na poper,na pršice in hišni prah.Po porodih se mi je stanje izboljšalo,glede hrane,glede aspirina in anestetika(ultracaine),pa ostaja nespremenjeno.Moža muči seneni nahod.Saj ni čudno,da je mlajši sine alergik.(mleko,jajce arašidi,konzervansi in muči ga atopijski dermatitis.)Tamali ne kaže nobenih astmatičnih znakov.Srčno upam,da ga to ne bo doletelo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.10.2005 15:18:16   
ur+sa
zivijo, sem hud astmatik alergik...
sem pa tut alergicna na prah...jest sem se namrec ze rodila z astmo, samo pogruntali pa so mi jo sele nekje pri treh letih..
ko sem bila majhna sta starsa vecino plisastih igrack odstranila, ker je na teh igracah zbiralisce prasic.. v sobo nama (s sestrico) namesto zaves dal zaluzije... tepihov pa tudi ni v sobi. jogije je takrat kupil nove, s tem da smo jih vsake toliko casa sesali z globinskim sesalcem...

nocem te strasiti samo bodi na vsak prehlad zelo pozorna, jest namrec nisem bila nikoli alergicna na cvetni prah.. pa sem dve leti nazaj fasala tak napad..da sem mislila da bom umrla..

lep dan..user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?