Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Starševski dodatek in zaposlitev 24.10.2005 10:36:00
|
|
|
|
jazz
|
Ja po moje je naša država taka, da kakršnokoli zaposlitev dobiš...ukinejo starševski dodatek!
|
|
RE: Starševski dodatek in zaposlitev 24.10.2005 10:44:30
|
|
|
|
Urša
|
Tudi jst mislim, da ukinejo. Najboljše da v tem primeru pokličeš na CSD, pa ti bodo odgovorili.
|
|
RE: Starševski dodatek in zaposlitev 24.10.2005 18:45:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse naj bi bilo odvisno od dohodkovnega cenzusa. Če bo tvoj dohodek, čeprav honoraren, presegel mejo zajamčene minimalne plače (cca. 47 jurjev neto), potem ti starševski dodatek ukinejo, ker smatrajo, da si po lastni volji predčasno prekinila s porodniškim dopustom in se zaposlila (čeprav honorarno). Če bo dohodek manjši, ti naj bi starševski dodatek ustrezno zmanjšali. V vsakem primeru pa si moraš sama urediti zavarovanje, kolikor jaz vem. Dohodek ti štejejo k otroškemu dodatku in morebitni DSP za otroka, ki jo lahko ukinejo. Če gledamo s finančnega vidika, se večinoma ne splača - razen, če je plača 100% večja od starševskega dodatka in DSP skupaj (neto).
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?